2019. január 25.a párjával járt itt 35 3 éjszakát töltöttünk a Ce Quelle hotelban. A kiválasztásnál nagy szerepet játszott a gyógyvízes medence és a fitneszterem amelyben futópad is van, ami számomra fontos lett volna. Megérkezésünk után kiderült, hogy a futópad nem működik, nem is várható javítása ottlétünk folyamán.
Mellesleg a fitneszterem eléggé elhanyagolt állapotban van, szerintem hónapok óta nem takarították. A falakon pókháló volt, a gépeket pedig por lepte. Vicces volt a kiírás, miszerint használat után fertőtlenitsük a gépet. A wellnes részlegen ért a következő csalódás. A víz eléggé langyos volt, többször kellett szólni, hogy szeretnénk melegebbet, a személyzet szájhúzogatva teljesítette a kérésünket. A medencetérben hideg volt, fürdőzés utáni pihenés szóba sem jöhetett. A szauna előtere, ahol a mosdók voltak, szintén fűtetlen volt, ugyanúgy mint az un. öltöző. A jakuzzi sem működött, annak megjavítására tettek kísérletet, da csak az egyik felében működtek a fúvókák, és a víz is éppen hogy langyos volt. A szoba és fürdőszoba kopottas, de tiszta volt és meleg, az egyik radiátort le is kapcsoltuk. Nem értettük ezt a kettősséget, inkább a wellnes lett volna jobban fűtve. . . az ágy kényelmes
Számunkra a pozitívumot az étterem jelentette. Bőséges és ízletes volt a kínálat. Egy kis negatívum, hogy a reggelihez legalább egy fonotkalács lehetett volna.