2016. július 5.barátokkal járt itt 55 Barátokkal töltöttünk egy hosszú hétvégét. Kiváló hely arra, hogy kikapcsolódjál, a külvilágot kizárd. Jókat ettünk, ittunk. Az idő is nekünk kedvezett 30 fok meleg volt. Használtuk wellness -részleget, fitnesztermet, a kültéri medencében úsztunk. Esténként nagyot sétáltunk. A szálloda tiszta,félpanziós ellátás kiváló.
Ajánlom mindenkinek aki egy kis csendre, nyugalomra vágyik. Köszönet a szálloda dolgozóinak.
2015. november 17.a párjával járt itt 553 szuper napot töltöttünk el a párommal. Igazán első osztályú kiszolgálásban volt részünk, utazásaink során talán ez volt legjobb. Tiszta kellemes környezet,udvarias személyzet. Ízletes ,fantasztikus, bőséges ételek látványkonyha pazar. Gratuláció, és köszönet mindenkinek. Nagyon jól éreztük magunkat! Bár kinek tudom a ajánlani!
2015. augusztus 23.barátokkal járt itt 55 A szabadságunk utolsó napján haza felé tartottunk,mikor megéheztünk. A neten böngészve találtam rá a Borhotelre. Gondoltuk ha már közelben vagyunk megnézzük. A szállodában esküvőre készültek ill. volt egy buszos kiránduló csoportjuk, ennek ellenére szívélyesen fogadtak minket, hellyel kínáltak.
Gratulálni szeretnék a személyzetnek nagyon kedvesek voltak, kiszolgálás kiváló. Az ételek ízletesek, finomak, remek hűtött Irsai bor. Kiemelném még a Dunára néző panorámát,kiválóan megművelt szőlőültetvények. Még most is a hatása alatt vagyok. Hálás köszönet a barátaim nevében is.
2014. augusztus 28.családjával járt itt 55Egy élménnyel gazdagodtam.
Ajánlom másoknak is. Június végén jártunk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. Kiszolgálás remek első osztályú . A bőséges büfé reggeli illetve a svédasztalos vacsora kiváló, változatos,nagyon finom volt. Az eső miatt a Balatonban fürödni nem tudtunk, használtuk a wellness részleget , igényeinknek megfelelt.
Köszönjük a szálloda dolgozóinak, további jó munkát kívánunk Nekik.