2017. október 8.barátokkal járt itt 45 Szép, nyugodt környezetben található a Hotel, közvetlen a 3 sorból álló pincék mellett. Hotelban nagyon finom, többnyire saját megtermelt alapanyagokból készített ételeket és italokat szolgálnak fel. Személyzet kedves udvarias. Sajnos mindez az adminisztrációra nem mondható el. A szobafoglalásomat egy hónappal későbbre igazólták vissza.
A befizetett összeg újbóli utalására hívták fel a figyelmem kb 10 nappal az átutalásom után. Foglaláskor kértem, a korunkra hívatkozva földszinti szobát, ennek ellenére a második emeletre kaptunk helyet. Ez azért elég sok hiba egyetlen esetre.
2017. július 9.a párjával járt itt 552017 július elején étkeztünk a vendéglőben. Maximális udvarias fogadtatás után választottunk ételeket (hal, sertéstarja stb). Minden étel rendkívül finom volt. Mennyisége kicsit feladta a "leckét" de finom hűtött csapolt sörrel sikerült az utolsó falatig leküzdeni.
Csak ajánlani tudom bárkinek, nem fog csalódni.