2021. július 11.családjával járt itt 55 18 éves hármasikrek unokáimat itt köszöntötte a család. Fantasztikus hely, amely az utcáról szűk udvaron át kereshető fel, de belül egy igazi tündérvilág nyílik meg. Hihetetlen finom a koszt. A grillezett fokhagymás garnélarák előélettől kezdve igazi bbq kavalkád és a most divatos tépett hús számos salátával valódi gasztronómiai élvezetet adott.
A pincérek ugráltak körülöttünk és lesték a vendégek gondolatait. Nem olcsó hely, de ha valaki maradandó élményt akar nyújtani vagy abban részesülni, akkor itt a helye.
2021. július 4.a párjával járt itt 55 Sokadjára jöttünk el és most sem csalódtunk. Ez alkalommal húgomat és családtagjainkat is elcsábítottuk, nekik is nagyon tetszett minden. Igénybe vettük a Hamman gőzkabinos kezelést, különleges érzés volt, mintha a Közép-Keleti hamman fürdőkben jártunk volna. Az étkezés most is kiváló volt.
Talán a levesek - ragu és gulyásleves - voltak most gyengébbek, mint máskor. Nagyra értékeljük, hogy a reggelihez üdítő gyanánt pezsgőt is lehetett tölteni. Minthogy a hagyományos szobák már elfogytak, az up-gradeolt változatot is elfogadtuk. Azonban a baldachin teljesen felesleges volt, nem volt funkciója.
2021. július 4.a párjával járt itt 55 Párommal voltam, 3 éjszakát töltöttünk. A szoba tiszta volt, csak egy testápolót hiányoltunk. A személyzet udvarias, különösen a vendéglőben. Érkezéskor a szég és a TV nem működött, de leszóltunk a recepcióra és azonnal jöttek a szerelők. Bőséges és változatos reggeli és vacsora. Mi korán mentünk, hogy legyen friss választék.
Nagyon jó az alagúton átmeneti lehetőség a fürdőbe. Kifogásoljuk, hogy a Hotel nem volt hajlandó pontot adni a Törzsvendég kártyámra, mivel a megrendelést nem közvetlenül a szállodánál eszközöltem, hanem a Szallashurun keresztül. Érdemes lenne cserélni a klímakészülékeket a szobában, mert nagyon zajosak.
2021. június 5.a párjával járt itt 55 Szombaton nyitásra jöttünk párommal. Hangulatos étterem. Kedvencem a ponty halászlé. Ilyen finom halászlét évek óta nem ettem, pedig sok autentikus helyen megfordultunk. A pincér még egy tépőzáras előkét is hozott, hogy a pirospaprika ne ne csöppenjen az ingemen. Kitünő volt a túróscsusza is.
Párom Rántott bordát kért, ami friss, ropogós és óriási volt, a felét külön el is vittük. Nagyon kedves és előzékeny volt a pincér. Ide biztosan vissza fogunk jönni. Fantasztikusan tiszta volt az llemhely.
2020. január 19.családjával járt itt 45 Karácsony másnapján 6 családdal töltöttünk itt 2 éjszakát félpenzióval. A szállás kellemes. A regisztrálás aránylag gyorsan ment. A szobák kényelmesen és tiszták. Külön termet is kértünk, ahol a karácsonyi ajándékozásra került sor a vacsora után. A konyha választékos.
Minthogy telt ház volt, a vendéglő nagyon zsúfolt volt, alig lehetett a meleg ételekhez hozzájutni. A zsúfoltság miatt a cigányzenészek játékát se lehetett igazán élvezni. A wellness részleg tiszta volt. A fekvőágyak viszont nagyon alacsonyak, nem lehet kellő magasságba állítani. Ezeket cserélni kellene ergonómiailag kényelmesebb ágyakra. Több hiányosság volt a medencei létráknál, ahol a hiányzó tapadásgátlókat cserélni kell, mert így baleset veszélyesek. A recepción szóltam is emiatt és másnapra a fele hiányzó tappancsokat ki is cserélték.
2019. november 11.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kedves Barátunkat látogattuk meg Cegléden, aki 1,5 éve vesztette el párját. Ez volt azóta az első alkalom, hogy vendéget/barátot fogadott. Minthogy nem király az ebédfőzésben, őt kértük meg, hogy válasszon az hangulatos vendéglőt, így esett a választása a La Toscanara.
A vendéglő tulajdonosa, egyúttal főszakácsa hosszabb ideig Toscanaban dolgozott, ott sajátította el a különleges olasz ételek készítésének művészetét. Mindhárman más-más ételt választottunk. A levesek finomak voltak. Az óriásnak tűnt levesestányérban elveszett a leves. A tárkonyos csirkeragu leves langyos volt, pedig állítólag frissen készítették. A ropogós sült oldalas parmezános friss salátával különleges volt. Az egyik oldalasról 90%-ban le kellett fejteni a zsíros részt, amit a szakácsnak kellett volna a konyhán megtenni. A másik fogás a roston sült csirkemell spenótos raguval besütve és zöldalmás rizottóval kifogástalan volt.
2019. október 25.családjával járt itt 55 A Debreceni Nagyerdőn lévő hangulatos vendéglő igazi oázis a városban. 12:15-kor bizonyára a jó idő miatt kinn a teraszon nem volt már hely. Benn a vendéglőben nagyon kedvesen fogadtak és elmagyarázták a napi választékot. Október végén és Halloween előtt lévén sütőtöklevest ajánlottak.
Ez a gyömbéres, olaszos fűszerezésű leves, rajta enyhén pirított egész tökmagokkal igazi főnyeremény volt. A ködmönös szűzérmékben, a Hortobányi pecsenyében káposztás gnocchival fogásban és a Dijoni mustáros csirke steakben sem csalódtunk. Valamennyi fogás frissen készült és pillanatok alatt megkaptuk. A pincérnek nagyon dicsértem hozzáállásukat, aki csak annyit mondott: "Uram, ha valamit lehet jól csinálni, akkor miért nem csinálnánk úgy. "
2019. szeptember 19., csoporttal járt itt 45 Mint a Fazekas Gimnázium öregdiákjai 25 fővel és három feleséggel itt tartottuk összejövetelünket. Minthogy az ország különböző helyeiről jöttünk, egy 13 órás összejövetel mindenkink megfelelt. A vendéglő tavalyhoz képest előnyére változott.
Hangulatos elkülönített pincehelyiségben megemlékeztük immár 7 főre gyarapodott eltávozott osztálytársainkra,kicseréltük az elmúlt évek családi változásait és borozva-sörözve megtárgyaltuk jövőnket. Az italválaszték megfelelő volt és gyorsan felszolgálták. Az étel lassan jött, de bőséges volt. A marhahúsleves kihűlt volt. Hiányoltam, hogy a vörösboros tanyasi libacomb nem volt ropogós, hanem egy tejszínes gombaszósszal volt leöntve. A hangzatos ételek mellett nem minden esetben lehetett tudni, hogy az mit takar. Például "az eredeti, hamisítatlan Csokonai leves"-nél mit takart a Csokonai jelző? Az illem-helység kóddal nyílik és nagyon tiszta volt, ezért külön dicséret jár.
2019. szeptember 15.családjával járt itt 45 Születésnapi ebéden jártunk itt 10 fős családi társaságban. Ez az étterem nem a gyors étkezésről szól, Ha ide tartasz, szánj rá néhány órát. Mi 1/2 1-tól 1/2 5-ig voltunk itt, amíg végigettük a 6 fogásos menüt, ami a vendéglő jóvoltjából lényegében 8 fogás volt, mert 2 extra falatkával kedveskedtek.
Minden egyes fogás önmagában különleges volt, de összességében nem lehetett felfedezni az ételek közötti harmóniát. Az egyes fogásokhoz a pincér nagyon kedvesen ajánlott egy-egy féldeci bort, ezek harmonizáltak az adott fogással. Külön kiemelem a Massaman gulyáslevest, ami marhapofából készült, de egy-egy kis tálban ananászdarabkákat és mogyoródarabkákat hoztak, amit javasoltak a levesbe betenni. A 6 fogás neve nincs feltüntetve az étlapon, mert a két korábban tájföldön dolgozott szakács naponta variálja a menüsort.
2019. augusztus 3.a párjával járt itt 55 Telefonon foglaltunk asztalt szombat 12-re. Az étterem még ekkor gyéren látogatott volt. A pincér nagyon kedvesen fogadott és segített az asztal válogatásnál. Húgom és unkái voltak itt egy hete, ők ajánlottál ezt a helyet. A János Kórházzal szemben lévő épület ismerős volt, mert valamikor posta működött a piros téglás épületben.
Nagyon szép parkkal egybeépült az 5 év óta működő étterem. Kis ízléses fekete táblán hozták a napi ajánlatukat és külön étlapon az állandó fogásokat. A velős csontos marhahúslevesről már hallottunk. Ezt kértük és ilyen óriási és finom velős csonttal régen találkoztunk. Négy pirítóst kaptunk a csonthoz, külön velőt kiszedő kést és villát. Feleségem sárgadinnye levese is nagyon ízletes volt. Második fogásként rántotta Szent Péter halat illetve gombás pappardellét kérünk. Egy-egy korsó staropramen sörrel komplett volt az ebéd.