2016. november 8.gyerekekkel járt itt 55Maximálisan baba barát szálloda babaúszással, baba játszó szobával. Külön figyelmet fordítanak az étkezőben is a gyermekekre. Hihetetlen gasztronómiai élményben volt részünk! ! ! Kedvesség, figyelem, tökéletes kikapcsolódás. Gyertyafényes vacsi a pároddal, miközben felügyelik gyermeked/id a játszó szobában! ! ! Erről szólt a baba hét, melyen részt vettünk és imádtuk! ! !
2016. május 11.családjával járt itt 55Családunkban nagy eseményt ünnepeltünk februárban itt: 1 éves kislányom, 25 éves unokaöcsém és 50 éves bátyámat. Degeszre ettük magunkat a fincsi ételekkel, letáncoltuk a szuper zenére a felesleget. A pincérek pedig szorgoskodtak, határtalanul kedvesek voltak! A jelenlévő vendégek pedig akár egy család velünk ünnepelték a Boldog Szülinapot! Köszönjük, szuper volt! ! !
2016. január 5.gyerekekkel járt itt 45 2015 nyarán voltunk a szállodában 3 gyermekünkkel. Mi a szálloda B épületében kaptunk szállást, kényelmes szobákkal, viszont nem volt légkondi a közel 40 fokos hőségben. Kárpótlásul a Balatonra nézett a szobánk és az ellátás valami szuper volt! Bőséges, finom büfé reggeli-ebéd-és vacsora. Türelmes személyzet :), volt is rá szükség!
A gyerekekkel együtt még este kilenc órakor is fürödhettünk a Balatonban - feledhetetlen élmény volt! Igazi családi nyaralás.
2015. december 27.gyerekekkel járt itt 45 Karácsony előtti napokban jártunk itt, ünnepeltük nagyobbik lányunk 17. szülinapját és egyben kikapcsolódtunk az ünnepek előtt. Kislányunk 10 hónapos és hihetetlenül élvezte a Karácsonyi hangulatot, a pancsikálást, mi pedig a kedves és figyelmes kiszolgálást és Isteni finom ételeket, italokat élveztük ki!
Ó az a fincsi forralt borocska! Bár csak rövid ideig tudtunk maradni, de kipróbáltunk mindent: úsztunk, játszottunk a medencékben, bowlingoztunk jókat kacarászva, mennyei koktélokat kóstoltunk, kirándultunk és jaj nekem - nagyon sokat ettünk! :) Ezúton is köszönet a dolgozóknak, akik rendületlenül és mindig mosolyogva lótottak-futottak körülöttünk!
2014. március 29.a párjával járt itt 453 napra foglaltunk szállást, de 1 napot hosszabbítottunk. Igen, az eddig leírtak zömében fedik a valóságot, vannak hibák, higiéniás bakik, udvariassági hiányok, de összességében csodálatos a szálloda, a festmények a falon, hihetetlenül finomak az ételek, szuper a wellness - bár nem vagyunk túl nagyra vágyók, elég egy kis nyugalom és kiszolgálás, azért elmondhatom, hogy visszatérnénk :)