2015. november 3.gyerekekkel járt itt 25 Őszi iskolai szünetre hirdetett csomag. Az étel nagyon sós volt, a halhoz tálalt spenót marta a számat, annyi volt benne a só. Az iskolában korlátozva van a só mennyisége, a 11 éves gyerek nem tudott enni belőle. A szálloda wellness részlege egyáltalán nem működött, a fürdőben csak gyógyvizes medencék vannak, 14 éven aluliaknak nem ajánlott.
A személyzet kitérő válaszokat adott, elhangzott a műszaki hiba, nem tudjuk, majd utána érdeklődünk. . . . . Nyilvánvaló volt a ködösítés. Mivel őszi szünetre kiírt csomag volt, a gyerekek csak ténferegtek a hotelben, hiányolták a fürdési lehetőséget,jogosan. Az előző bejegyzéseket olvasva, már szeptemberben sem működött a wellness. A szálloda neve Gunaras Resort Spa. A Spa elnevezés a vendégek bosszantására van? Aki a fürdés miatt akar menni, ne tegye, nagyot fog csalódni. A nem kevés árban már nem fér bele a medencék üzemeltetése? Ezt a szállodát senkinek nem ajánlom! ! !