2018. június 19.a párjával járt itt 55A szálloda valamennyi paramétere kiváló. Minden látnivalóhoz közel van, így bejárható a környék. Pl. Széphalom, Sárospatak, Hollóháza stb. De maga Telkibánya is kínál bőségesen látnivalót. Minimum 3 éjszakás ott tartózkodást javaslunk! A szálloda is kínál szabd időtöltésre alkalmas programokat. Vizsoly meglátogatását is feltétlen ajánljuk
2015. január 5.egyedül járt itt 55 Bármikor, bármely időpontban érkeztem, mindig pontos gyors kiszolgálásban volt részem. Az ételek kiválóak, az adag pedig felejthetetlen. Itt fogyasztottam pl. a legjobb kelkáposzta főzeléket! A személyzet bármely tagja érti a dolgát, és kedvesek, még a legnagyobb zsúfoltságban is.
Esetenként volt idejük/türelmük/ arra is, hogy a vendégtől tapintatosan érdeklődjenek hogyléte, közérzete felől! Csak ajánlani tudom.
2014. június 5.a párjával járt itt 55Nagyon jó csendes helyen van a szállás, a vendéglátó kedves, a környezet kellemes, az apartman ízléses volt!
A reggeli kitűnő volt.
Annyira elégedettek voltunk, hogy június végén újra látogatást teszünk ezen a szálláshelyen. Már lefoglaltuk, most a család három taggal vesz részt. Ezen a napokon már kipróbáljuk a fürdőt, esetleg horgászatot is. Reméljük nem csalódunk!