2017. szeptember 25.a párjával járt itt 55A hétvégén jártam a párommal a hotelben.Szép tiszta,a kiszolgálás kifogástalan!
A wellness részen is kényeztettek bennünket.A kívánt italt is rövid időn belül kihozta az udvarias pincér! A szállóra rend,tisztaság,a személyzet roppant udvarias,segítőkész volt!
Bátran ajánlom mindenkinek,biztos nem okoz csalódást!!!
2017. augusztus 18.a párjával járt itt 55 Június elején töltöttünk a párommal pár napot s szállóban,amely felejthetetlen élménnyel szolgélt részünkre! A személyzet udvarias,kedves volt! A szobánk szép tiszta,a kilátás gyönyörű volt! A csomag része volt,hogy lovagi tornát is láthattunk mely nagyon látványos volt. A szervezés kiváló.
Az egyik nap különleges vacsorán vettük részt a Reneszánsz étteremben amit a szálló szervezett. Királyi lakomában volt részünk,ez szó szerint értendő! Korhű viselet,valamint berendezési tárgyak is az alkalomhoz illőek voltak! Szuper Szállás Királyi kiszolgálás! ! Tökéletes pihenést nyújtott a szálló! ! !
2017. augusztus 11.a párjával járt itt 35 Ami tetszett: A Panzióvezető nagyon kedves,segítőkész volt. A szállásunk tiszta volt. Ami nem tetszett:A hirdetéssel ellentétben a strand majd másfél km volt a közelihez képest. A fürdőszobában hangyák masíroztak,a zuhanyban annyi víznyomás volt hogy alig lehetett használni.
A kézmosó amit kiraktak vízzel felhígítva,ami így semmire nem volt jó csak arra hogy lepriccoljam magam. A zuhanykabint csak a szerencse tartotta össze. A szoba a második emeleten volt,megközelíteni külön extrém sport kedvelőnek kellett lenni! A lépcső fantasztikusan meredek volt. A zárt parkolónál szerencsénk volt mert nem nagyon mertünk elmenni,hogy legyen helyünk. Amikor megkérdeztem ha nincs hely hova állhatok,hát a szomszéd utcába,meg a ház elé már persze ha nem álltak ott. A reggeli bőséges volt,sajna nem folyamatos a reggeli. Hol ez fogyott el-hol az amiért szólni is kellett. Aki a szállást kiközvetítette annak fogalma sem volt az ottani viszonyokról. A jutalékot azt bezzeg hozzácsapta az árhoz. Tanulság a szállás közvetítőknek sem lehet hinni! !
2016. augusztus 11.a párjával járt itt 55 Augusztus elején jártunk párommal a hotelben. Balaton Hotel kívülről impozáns látványt nyújt! Belső tere is szép,tágas. A személyzet nagyon kedves előzékeny,segítőkész volt. A szobánk tiszta ,rendezett volt. A Balaton könnyen megközelíthető volt,mivel saját lejáróval rendelkezik a szálloda. A félpanziós ellátás számunkra nagyon jó volt.
Bőséges választék volt a reggelinél,vacsoránál. A személyzet minden kérésünket azonnal teljesítette. Aki szereti a kényelmet,igaz nem olcsó annak tudom ajánlani a szállót.
2016. július 16.a párjával járt itt 55 Mint visszatérő vendég Wellness Hotel Gyula szállót mindenkinek tudom ajánlani aki jól akarja érezni magát,ki akar kapcsolódni! A szálló gyönyörűen szép. A személyzet nagyon kedves,udvarias,segítőkész. Minden ragyog a tisztaságtól! Családbarát ez a hely. A kiszolgálás osztályon felüli,nagyon finom ételek,bő választékkal!
A személyzet mindent megtesz,hogy a kedves vendégek jól érezzék magukat! Ahogy lehetőségünk lesz vissza fogunk térni ide!
2016. július 15.a párjával járt itt 55 A hely adottságából adódóan csodálatos helyen fekszik a Calimbra Konferencia és Wellness Hotel. Csendes a környezet,tiszta levegő rendezett ,gyönyörű a szálló környéke. A szoba tágas nagyon szép,tiszta. A személyzet roppant udvarias,segítőkész! Én a feleségemmel évek óta visszatérő vendégei vagyunk a Szállónak.
A szép környezet,kellemes friss illat az egész szállóban! Az étel mivel mi félpanziós ellátást kértünk. fantasztikusan finomak voltak! Bő választék,minden frissen elkészítve,szinte az illata is már csábító volt ahogy megéreztük! Ha legközelebb alkalom adódik újra ellátogatunk ide. Aki kikapcsolódni ,pihenni,és jól akarja érezni magát azoknak ajánlom ezt a szállót! július 8-10ig voltunk a szállóban!
2014. július 26.a párjával járt itt 35 A feleségemmel vettük igénybe a szálloda szolgáltatásait. Ma hagytuk el a szállodát. A szoba szép és tiszta volt. Szúnyogháló sehol sem volt. Szúnyogok annál inkább! A falak véknyak,a szomszéd ébresztőére reggel 6-kor mi is felébredtünk,sajnos.
A sötétítő rövidebb volt 20- cm rel,a szélessége ezért nemigazán lehetett besötétíteni,Az ajtózárunk míg ott voltunk rossz volt 5nap alatt nem tudták meg javítani. Belülről nem vagy néha lehet bezárni. Hűtő nincs ez komoly hiányosság! 1db konektor van a szobában. Az internet legalább rendesen működött! szobánk járólapos volt 2 kis szőnyeggel. A személyzet kedves,segítőkész de ez nem pótolta hogy nem tudtuk magunkat kipihenni! A környezet szép,rendezett de igazából többet nem vennék igénybe ezt a szállodát!
2014. június 18.családjával járt itt 55 3éve voltunk ebben a szállodában. Nagyon tetszett,a személyzet udvarias,segítőkész. A tisztaság első rangú,folyamatos a takarítás. A szoba kényelmes nagyon szép,akár csak a fürdőszobájuk. Az étkezés szép éttermükben zajlott,ami bőséges és nagyon finom volt. kilátás nagyon szép,este is érdemes szétnézni,sétálni.
A víz a medencében szép tiszta,jól esik fürdeni benne. A parkoló közvetlen a szálloda előtt van ami kamerával és sorompóval védett! A megközelíthetősége nagyon jó. Nekünk Debrecenből egyszerű volt a megközelíthetősége!