2018. március 23.a párjával járt itt 35 2018. 03. 16-18. -a között voltunk itt. Többet vártunk a szállástól. Az Orhidea szárnyban voltunk, de csak a wellness volt plusz meg az erkély, nem volt arányba a plusz árral. Megágyazott pótágyat hagytak a szobában ami nem kellett így foglalta csak a helyet. A félpanzióba az ételek. . .
szerintem itt csak melegítik és nem itt készítik, ez meglátszik sokszor a kaján. Lehet rossz időszakban voltunk, de olyan lepukkantnak tűnt az egész. Ez vonatkozik sajnos a Gyógyfürdőre is! Így a wellness hétvége "hát, úgy elment". Kár, hogy ebédelési lehetőség sincs a Hotelben.
2017. szeptember 17.gyerekekkel járt itt 55 Amennyiben nem egy welleszes luxus körülményekre vágysz akkor nyugodt szívvel ajánlani tudom! 5 unokával együtt elfértünk, pont amennyire kellett. TV, internet az egész házban. A település frekventált részén van, de a forgalomtól távolabb. Csodás napokat töltöttünk itt. Ha módunk lesz rá, még visszatérünk.
Ajánlani tudom 7 fő részére. Látnivaló rengeteg, itt és a környéken is. Csak köszönet a szállásadóknak.