2021. július 20.családjával járt itt 55Igazi borozósori-strandi hangulat. Nagyon ízletesen elkészített ételek, gyors és pontos kiszolgálás, bő választék...nyugodtan eszem itt bármikor, tudom, hogy mit kapok. Javító jellegű kritika: a borok rettenetesek, méltatlanok a hely színvonalához, szerencsésebb lenne termelőt váltani (Badacsonyban ez nem lehet gond).
2021. július 20.családjával járt itt 45Többször jártunk már itt, és az idő előrehaladtával egyre kevésbé kedvező a kép. Az ételek túlárazottak, sokszor már maga az étlap is "gyenge", nem könnyű olyan ételt találni, ami igazán kedvünkre való. A kiszolgálás minden esetben kifogástalan. Amint fentebb írtam, a kedvezőtlen változás már tendencia, talán még nem késő "összekapnia" magát a menedzsmentnek.
2021. július 20.családjával járt itt 55 Csöndes helyen, gyönyörű panorámával és fantasztikus kerttel. A tulajdonos személyzet figyelmes, kedves, segítőkész. A szobák minden szükségest tartalmaznak, minden adott a pihenéshez. A reggeli bőséges és finom. A kertben lévő medence is nagy ötlet, örömmel használtuk. Egy apró észrevétel: a szobák padlójának napi (!
) rendszerességű tisztítása az egyetlen, ami tovább javítaná az összképet.
2019. szeptember 16.a párjával járt itt 35 A személyzet hozzáállása, kedvessége kifogástalan, a foglalás online történt. Az őszi akcióban igénybe vett félpanziós ellátás jó, de azért a minden nap teljesen változatlan (és nem igazán bő választékú, igaz, elegendő) reggelin lehetne egy picit javítani, az étlapról választható 2 fogásos vacsora kitűnő.
A szoba mérete (7-es szoba) elfogadható, a fürdőszoba szűkös, a csapban kezet mosni sem könnyű, annyira mini, a wc-n ülve nyomta a vállam a fali wc-papír tartó. A tisztaság kifogástalan. A padlástérben kialakított szobák (mind ott van) falai olyan vékonyak, hogy a szomszéd szobákban lévő vendégek szusszanását is hallani, a beszélgetésük pedig már annyira zavaró, hogy aludni sem nagyon lehet tőle. Az ágyakban lévő matrac, nagyon puha, a pihentető alvásról szó sem lehet, ráadásul nyikorog is, talán a matrac volt a legfájóbb pont (szó szerint). Összességében, jól éreztük magunkat, de az ágyak/matracok, valamint a papírvékony falak miatti lehetetlen pihenés miatt nem hiszem, hogy visszatérünk, hulla fáradtan tértünk haza a pihenésről.
2018. augusztus 29.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Elhelyezkedés központi, annak minden előnyével, illetve hátrányával. A borhét alatt egy héten keresztül minden este hajnal egyig-kettőig hallgattuk a térzenét alvás helyett. Viszont, jó, hogy közel van minden, part, stb. . . Személyzet udvarias, segítőkész. A szobánk "modern" elnevezésű volt. Szerintem meg inkább sötét, és elég szűkös.
A tisztaságra szintén nem lehet panasz. A wellness részlegtől láttam már nagyobbat, jobbat, de kielégítő. Néhány látványelem nem működött, a gőzkabinra pedig 2 napig az üzemen kívül felirat volt kitéve. Étkezés: elégséges, de a választék nem valami bőséges (4 csillagos lenne a hotel), és bizony, egy hét alatt nem sokat változott a reggeli menü sem. A mennyiség és az ízek jók, de valahogy többet-mást vár az ember egy 4 csillagos hoteltől, legalábbis a tapasztalataim alapján. Mi már voltunk itt 4 éve. Jól látható, hogy a szálloda kopik, nem nagyon költenek rá.
2017. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Főút melletti, mégis csendes szálloda. Nem akar elit lenni, nem akar rusztikus lenni, nem akar különleges lenni, egyszerűen kellemes, barátságos és otthonos. Nagyon kedves, segítőkész, mosolygós személyzet. Kitűnő ízvilággal elkészített, bőséges ételek reggelinél és vacsoránál egyaránt. Talán a cukrászsüteményeket hiányoltam a vacsoránál.
A wellness is tetszett, különösen a kültéri medence, de mind a gőz, mind a szaunák (többféle is van) nagyon kellemesek voltak. Külön kiemelném, hogy a wellness (más, sokszor nevesebb és drágább szállodákkal ellentétben) 23 óráig látogatható, és a belülről kivilágított medencékben, csöndben lazulni különleges élmény. Egyetlen negatívum az ágymatracok és párnák minősége. Ezen érdemes lenne javítani, azt hiszem. Remélem, hamarosan visszatérünk.
Közepes -
Boszorkánykonyha Hévíz
2016. augusztus 3.gyerekekkel járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Központi helyen lévő kellemes hely, nem túl kényelmes fapadokkal a kerthelyiségben. A felszolgáló hölgy kedves, udvarias. A megrendelt 3 db óriás palacsintára kicsit sokat vártunk, addig legalább nézelődhettünk, beszélgethettünk :). A palacsinta tésztája gumiszerű, kemény volt, a tölteléket sem cizellálták túl, nem egy gasztronómiai remek egyik sem. Az árak normálisak.
2016. július 31.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Könnyen megközelíthető, a főút mellett lévő hangulatos étterem. Udvarias, jó modorú, mégis közvetlen felszolgáló személyzet, rendkívül bőséges választék (szinte lehetetlen választani)igazi különlegességekkel,nagyon ízletes, finom ételek. A mellékhelyiségek tisztasága, állapota (pelenkázó a női mosdóban) "beszédes".
Az étterem melletti mini vadaspark is nagy élmény a gyermekeknek. Összességében kitűnő választás.
Központi elhelyezkedésű, jól megközelíthető, mélygarázzsal rendelkező szálloda. A személyzet messze átlagon felüli, rendkívül udvarias, segítőkész, barátságos. Hihetetlenül jó azt érezni, hogy ennyire minden és mindenki a vendégért van, ilyet eddig nem tapasztaltam. A szobák tágasak, tiszták, komfortosak.
A takarító személyzet lelkesen, kedvesen és jól végzi a munkáját. Az étterem külön dicséretet érdemel. Bő választékú, nagyon finom ételek mind a reggelinél, mind a vacsoránál, nagyon barátságos és vérprofi személyzettel. Laktózmentes, gluténmentes ételek ugyanúgy választhatók, mint például paleo kenyér. A wellness messze meghaladja az általam eddig látogatott szállodák bármelyikét. Rengeteg medence (jakuzzi, beltéri élmény medence, gyógyvizes medence szintén a beltérben. . . stb. A kültéri két nagy és tiszta medence hihetetlenül sokat ad; a szaunavilág is kitűnő. Az acapulco medence családoknak, gyermekeknek nyújt szórakozást, az úszó medence pedig a sportolni, mozogni vágyóknak. Tulajdonképpen akkor is jól szórakozik a család ha egy héten keresztül ki sem teszi a lábát a szállodából. A fitnesz terem jól felszerelt, talán egy icipicit tágasabb lehetne. A wifi lassú és megbízhatatlan. Összességében kitűnő ár/érték arány, nagyon jó hangulat, bosszankodásmentes (nagy szó ez! ) kikapcsolódás. Mindenkinek ajánlom!
2016. július 26.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kissé nehezen megtalálható, de gyönyörű helyen lévő, hangulatos kis étterem. A kerthelyiség meleg időben is kellemes, tágas, szellős.
A kiszolgálás rendkívül tisztelettudó, figyelmes, kedves.
Az ételek ár/érték aránya jó, az ízek fantasztikusak, az adagok bőségesek. Hibát nem találtunk.