2022. augusztus 18.a párjával járt itt 55 Remek pizzéria. Maga a környezet, ahol található nem túl látványos, viszont ingyenes parkolási lehetőség biztosított az étteremmel szemben lévő bolt parkolójában. A kiszolgálás gyors, alig kellett fél órát várnunk és már kész volt a két pizzánk. A mentás limonádét külön ajánlanám, mivel egy titkos összetevő miatt enyhén süteményes édes íze is van.
A választék pont elég, és hatalmas plusz pont, hogy vegetáriánusoként nem csak a jól bevállt margaréta és négysajtos pizzák közül válogathattam, hanem több vega pizza között.
2022. augusztus 18.a párjával járt itt 45 Nagyon hangulatos étterem, ami ahhoz képest, hogy Keszthely nagystrandja mellett található, mégsem drága. A vendégek minden igényének eleget téve alakították ki a helységet. Van külön helység a dohányzó és nem dohányzó vendégek számára. Továbbá aki szereti a nyüzsgést, annak van lehetősége utca foronton ülni, illetve a kevésbé nyüzsgő vendégek számára van külön belső kert.
Jó és rossz időben egyaránt látogatható, hiszen rendelkezik fedett és nyitott részekkel is. Az ételek ízletesek, viszont számunkra a köret kissé kevésnek bizonyult. A kiszolgálás kissé lassú, vami betudható a nagy forgalomnak. Az első rendelés mindig hibátlanul teljesült, viszont például az utólagosan hozzárendelt szószaink lassan, többszöri kérés után érkeztek az asztalunkra, illetve volt, hogy nem is került kiszolgálásra. Összességében ár-érték arany szempontjából ajánlanám mindenkinek.
2022. augusztus 18.a párjával járt itt 55 Nagyon kulturált reggeliző hely. A hangulatos kiülő terasz és beülős rész is várja az vendégeket. Fontos, hogy cigizni a reggeliző egész területén tilos, ez azonban szerintem kedves gesztus. Ár-érték arányban megfelelő, Balatonhoz képest nem drága. Laktató, nagy adagokat adnak modern tálalással.
Még a párom is, aki nagyétkű, jól lakottan távozott a helyről. Nagy a kínálat mind az életek, mind az italok tekintetében. Vegetáriánusként is találtam fogamra valót. Külön kiemelném a virusölő koktélt, ami nem csak hangzatos, de rendkívül finom és egészséges is.