2016. október 6.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Párommal 25. házassági évfordulónkat ünnepeltük a panzióban júliusban. Mindenki nagyon kedves volt,előzéken és rugalmas. Az ételek kitűnőek voltak és bőségesek. A reggelinél is lehetett kérni többféle meleg reggelit. Nagyon közel van a városközpont, csodálatos hely. Bőven van látnivaló.
Ebből a panzióról nagyon kellemes élményekkel tértünk haza. Másoknak is szívesen ajánlom. Árban is nagyon megfelelő.
2016. október 6.családjával járt itt 55A lányommal ültünk be egyik délután, a kávézóba, és egész estig ott maradtunk, mert nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon finomak voltak a sütemények, a kávék és a teák is, este felé finom süteményillat áradt mindenhonnan,ugyanis helyben sütött sütit lehet itt kapni. . A kiszolgálás és a hely is kifogástalan volt! Máskor is ide jövünk. Másoknak is szívesen ajánlom ezt a kávézót.
2016. október 6.családjával járt itt 15Eddig egyik kedvenc helyemnek tekintettem, nem volt olcsó,de jó volt a kiszolgálás,és a választék is finom volt. Tegnap Anyukámmal szerettünk volna beülni egy jó kávéra, forrócsokira és krémesre. A kávén kívül nem tudtunk semmiből választani. Nagyon nagy csalódás volt számunkra, biztos, hogy senkinek sem ajánlom ezt a helyet többet.
2013. augusztus 25.családjával járt itt 55Csodálatos nyaralást köszönhetünk a Svájci Lak Panzió dolgozóinak , a gyönyörű szállodának és az egész üdülő övezetnek ! Rég éreztük ilyen jól Magunkat a lányommal és a férjemmel! Minden kifogástalan volt, szeretnénk máskor is a vendégük lenni ! A csomagajánlataikat is szívesen fogadnánk.
Még egyszer köszönünk mindent ! ! ! Szabóné Emese