2016. szeptember 12.a párjával járt itt 55 Már többször voltunk a Hotel Erkel vendégei és mindig nagyon meg voltunk elégedve. A konyhát csak legekben lehet említeni mert az szerintem utol érhetetlen. Mi is jártunk már több helyen de az Erkelhez nem ér fel egyik ****-os szálloda sem. Azokat a negatívumokat most nem részletezem csupán egyet emelnék ki hogy vizet nem tesznek ki az étkezések alkalmával szinte sehol !
Tehát az Erkel vezet ebben is. Ami negatívum:nincs a szállodában újságos,butik,fodrászat,egyszóval ami a vendégeket még pluszban is kényeztethetné. Évekkel ezelőtt voltak ilyen lehetőségek a szálloda halljában. A recepciósok illetve a hotelben dolgozók kedvességét külön kiemelném,mert nagyon kedvesek,segítőkészek voltak. Ezúton is köszönöm ! Üdvözlettel:Szabóné az 515-ös szobából
Hunguest Hotel Gyula válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük véleményét! Máskor is várjuk sok szeretettel! Üdvözlettel, Hunguest Hotel Erkel
2016. szeptember 14., , Hunguest Hotel Gyula
2013. szeptember 10.a párjával járt itt 55 Több éve járunk már Gyulára és mindig nagyon elégedettek voltunk az ellátással,illetve a személyzettel is. A recepción kedvesen fogadnak, segítőkészek, rosszat rájuk mondani igazán nem lehet. A szoba kényelmes 2 főnek bőven elég már csak azért is mert aludni voltunk csak bent. A tisztaság rendben volt,kedves szoba asszonyokkal,akik minden kérésünknek eleget tettek.
(plusz pléd,illetve törölközőcsere) A konyhával pedig nagyon -nagyon elégedettek voltunk jártunk már több helyen ahol **** ot jelöltek de azokkal egy napon nem lehet említeni. Itt választékban nem volt hiány. Utólag is köszönet a szálló minden dolgozójának. Még annyit hogy a köszönésüket megelőzni nem lehetett,tényleg szolgálat készek voltak,amit sajnos a többi szállodában nem tapasztaltunk.