2016. március 22.gyerekekkel járt itt 55 Sokszor voltam már itt, általában kellemes benyomásokkal távoztam, kivéve egy halászlevet, az elég zűrös volt. Múlt szombaton is itt ebédeltünk, és bár elég sokan voltak (hétvégén vagy nyáron itt mindig sokan vannak)pikk-pakk ott volt a pincér és pikk-pakk a rendelést is megkaptuk. Az ételek finomak voltak,minden rendben volt.
Megjegyzem a személyzet évek óta nem változott, szokott jó szinvonalon teljesítenek a fiúk. Gyula varázslatos hely, de tényleg, kiváló éttermekkel, de aki tutira akar menni, mehet a Sörpincébe. A halászlevet azért nem javaslom.
2016. március 6.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon kellemes, aranyos kis szálloda, mivel elég magasan van a panoráma is impozáns. Igazi családi vállalkozás, ami megadja a szálloda barátságos, családias légkörét. A szobák kényelmesek, a wellness részleg a célnak megfelel,igazán kellemesen lehet itt tölteni az időt.
Annál is inkább,mert Miskolc-Tapolca rohamosan fejlődik, rövidesen, már az idén nyáron az ország egyik legkedveltebb turisztikai célpontja lesz. A konyha csak reggel üzemel egyelőre, de ilyen lágytojást még sehol nem kaptam. Nagyon ajánlott a hely.
2016. február 11.gyerekekkel járt itt 55 Középső gyermekem 24. születésnapját kívántuk megkoronázni egy jó ebéddel. Gyulára jellemző módon, ahol mindig nyüzsgés van a3. helye találtunk szabad asztalt, ez volt Géza konyhája. Sokszor voltam már itt, még akkor is, mikor görög Taverna volt, meg tavaly nyáron is, amikor igazán kellemes a vízparti terasz.
Ezt most persze nem élvezhettük,de annál inkább a remek ételeket. Igazán figyelemre méltó rib-eye steak, fekete kagyló, csirkemellek és combok, és előételnek remek serrano és pármai sonka articsókával olajbogyóval. A sonkát egy igazi békebeli szeletelőgéppel vágták olyanra, amilyen kell. A felszolgáló hölgy nagyon figyelmes, készséges volt. Megemlítem még az átlagostól jóval magasabb színvonalú borkínálatot. Nagyon kellemes a hely, de nyáron a vízparti terasz lesz az igazi.
2016. január 12.a párjával járt itt 55 A Phőnix Hotellel próbálkoztunk, de annak borzalmassága miatt ide menekültünk. Szép, új építésű szálloda lett a valamikori Veronika Panzióból. Kényelmes, szépen berendezett szobák, kedves személyzet. A régi és az új szárnynak is meg van a funkciója, össze vannak kötve, kicsit eklektikus így az egész, ami nem hátrány persze.
Készséges a személyzet, kívánságra elkészítették a tojásos nokedlimet, dehát hiába, ha nem volt jó. Azért jól éreztük magunkat, de tényleg
2016. január 11.a párjával járt itt 15 Katasztrófa. Valamikor ez volt Tiszaújváros, illetve akkor még Leninváros elit szállodája Hotel Olefin néven, de az lepusztultság nemtörődömség, amit találtunk, borzadály. A szobában nem mertünk leülni, elmenekültünk onnan. Vacsorára ajánlottak vagy 3 féle fogást, majd közölték, hogy csak csirkecomb van rizzsel, gondolom már nagyon eladó volt.
A konyhán nem volt citrom, amit a felszolgáló nevetve közölt. Szakadt terítők,kosz, hát a WC ről már ne is beszéljek, de azért kiteszik a 3*-ot. Legfeljebb egy garniszálló a Place Pigallon
2016. január 11.gyerekekkel járt itt 55 Ezt a helyet másképpen kell értékelni, mint egy egyszerű szálláshelyet. Ez egy gazdaság, ahol megfigyelheted, hogy zajlik itt a napi élet, etetés, trágyázás, almozás, és közben nagyon jól érezheted magad. Kényelmes bungalók, jó ételek, italok,figyelmes személyzet, végtelen tér, ahol sétálhatsz,nézelődhetsz,ha kedved van etetheted az állatokat is.
Persze nyáron az igazi, amikor működnek a medencék, halastó, bográcsozás stb, meg a nagy kötélpálya, amibe én a világért bele nem ülnék. Jó a hely nagyon. Kicsit figyelni kell a 4-esen, hogy megtaláld de nem vészes.
2015. június 4.a párjával járt itt 55Baráti ajánlásra kerestem fel a helyet, a kerestem-et szó szerint kell érteni, mert nem egyszerű odatalálni. Viszont nagyon megéri. Barátságos fogadtatás,szép szoba, minden amiért az ember egy wellness hotelt felkeres. A konyha. . . a konyha. . . hát az zseniális. Tepertők, disznósajtok, pörcök, sültkumplik, házi kenőmájasok, szóval nagyon ott van, mindenkinek csak ajánlani tudom
2015. május 5.barátokkal járt itt 55 Gyula egy igazi kis ékszerdoboz, ahol mindig történik valami, fantasztikus, pezsgés, főleg már ilyen tájban. Bármikor érdemes odamenni, biztos lehetsz benne, hogy valamilyen rendezvénybe csöppensz. A sok kiváló szálláshely közül nyugodtan válaszd az Erkelt, főleg ha valami akciót sikerül kifogni, de az meg mindig van.
Mi a 4*-os szárnyban voltunk, persze telt ház volt. A személyzet nagyon igyekezett, de nem volt könnyű dolguk, sok volt a kisgyermekes család. Az ételek kicsit egysikúak voltak, mint általában a szállodai konyhákon. /Kivétel: Kehida Termál/ A wellness gazdag, az átjárás az Aqua Palotába pedig nagy ötlet. Összességében, mivel nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom.