Szági

Szági adatlapja

10Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2016.08.08
Utoljára itt2024.08.14

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2024. augusztus 13.a párjával járt itt
Már az utcáról is jó hangulatúnak tűnt az étterem, betérve sem lett csalódás. Sőt! Végtelenül kedves, mosolygós pincérek szolgáltak fel, minden extra kérésünk teljesítve lett. Nem várakoztattak, hamar megkaptuk bőséges és ízletes vacsoránkat. Az árak teljesen rendben vannak, 2 fő: fél-fél liter üdítővel, 2 főétellel, 2 desszerttel 17 ezer forint volt.
Kiváló 2024. augusztus 14.a párjával járt itt
Vasárnapi érkezéssel 1 éjszakára foglaltuk a szállást, ennyi nyaralás jutott nekünk idén nyárra. Már reggel 8. 00 órakor ott voltunk a szállodánál, és bár a szobánkat délután kaptuk meg (1 órával hamarabb elfoglalhattuk! ), megengedték, hogy a szállodai teljes szolgáltatásokat igénybe vegyük (parkoló, wellness, masszázs, medencék, szauna, napágyak).
Kiváló 2016. augusztus 8.gyerekekkel járt itt
A legjobb hely, ahol eddig járt a családunk: mosolygós és kedves személyzet, kifogástalan étel/italválaszték, szuper és változatos programok nem csak gyerekeknek, csodálatos környezet, tisztaság, és még a pótágy is nagyon-nagyon kényelmes volt, amikor helyet cseréltem 2 éjszakára a gyerkőc kívánságára!
Greenfield Hotel Golf & Spa válasza
Kedves Ágnes!

Igazán köszönjük kedves bejegyzését, nagy örömmel vettük tudomásul, hogy mindennel elégedettek voltak. Nincs is más, amit kívánhatunk: Térjenek vissza mielőbb szállodánkba! Mi akkor is mindent meg fogunk tenni, hogy hasonló kellemes emlékekkel távozzanak!
2016. augusztus 12., , Greenfield Hotel Golf & Spa