2023. június 30.a párjával járt itt 25A wellness felújításra szorul és kicsi.Kicsit nyomasztó volt a hely hangulata.A fitness terem elavult gépekkel van felszerelve. Összességében ezekkel volt problémám, minden más rendben volt. Személyzet segítőkész, és kedves. Az ételek is finomak voltak. A reggelihez fogyasztható italok gyenge minőségűek.
2019. augusztus 7.barátokkal járt itt 25 Mivel hostelt foglaltunk, gondoltuk, hogy nem várhatunk túl sokat a szállástól. A külső felújítás nagyon szépen sikerült, és bizakodni kezdtünk. A szobák nagyon régi bútorokkal berendezett helyiségek voltak. A koedukált wc és zuhanyzó bűzelzárója nem volt jó. A közös konyha piszkos volt, de nem is használtuk.
Nem is kérhettek volna érte többet. A Dunaparthoz közel volt, és könnyen megközelíthető. Összességében nem rontott a hangulatunkon,a váci látnivaló mindent kárpótolt.
2019. augusztus 7.barátokkal járt itt 45 2019. július végén töltöttünk 2 éjszakát a campingben. Apartmant béreltünk 4 főre, kerékpárral érkeztünk. A környék nagyon szép. A szállás is jó volt, bár a kinyitható kanapé 2 főre nagyon kényelmetlen, tényleg csak szükség megoldás volt. Lehetne cserélni. A belső szobában franciaágy
volt, jóval kényelmesebb.
A medence nagyon jó, és van minden,ami szükséges egy jó kis kikapcsolódáshoz. Kellemes emlékekkel kerekeztünk tovább.
2019. március 13.gyerekekkel járt itt 45 Szeretünk sportolni, ezt a lehetőséget ki is tudtuk aknázni. Hétköznap voltunk a családdal,emiatt nem volt telt ház, pálya lefoglaltság. Ahhoz rövid volt az idő,hogy mindent kipróbáljunk. A konditerem nagy és jól felszerelt,az úszómedence is megfelelő. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt.
A szobában a tv-vel volt gond, csak a miénkben, a másik szoba rendben volt. Mivel nem volt sok szálló vendég a hotelben, a félpanziós ellátásban, menüválasztásos vacsorát rendelhettünk. Nagyon leegyszerűsített menü volt. Cigánypecsenyét még nem ettem rizsával,és inkább egy natúr rántott tarjához volt hasonlítható. A reggeliben már nagyobb volt a választék. Összességében a sportolási lehetőségek miatt választottuk a helyet, ami be is jött, kisebb hiányosságokat leszámítva tudom ajánlani. Mi jó áron foglaltuk, több bónusz is volt a csomagban.
2018. március 15.barátokkal járt itt 55 Csak 2 éjszakát töltöttünk a fogadóban. A személyzet nagyon segítőkész és kedves volt. A lefoglalt szoba helyett, mivel nem volt ebben az időpontban nagy forgalom, ajánlottak másik kényelmesebb elhelyezést ugyanabban az árban. Félpanziós ellátást kértünk, mely ízletes volt. A környék bejárására kevés időnk volt, de amit láttunk az nagyon elnyerte a tetszésünket.
Szép tiszta környezet, kisvárosi élet, szép régies stílusú épületekkel sétáló utcák. A borospincékre nem nagyon volt időnk, még visszajövünk. Aki szeret kirándulni, szép környéket tud itt bejárni, kerékpárral is.
2017. november 21.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon finom ételeket fogyasztottunk már itt több alkalommal is. A hely egy kicsit szűkös, a kiszolgálás lehetne jobb, de a szakács aranyat ér.Az ételek nagy adagok, és igen ízletesek, mindenkinek csak ajánlani tudom. Az egyik legjobb hely a környéken.Aki jót akar enni és szereti a hasát ne habozzon. :)
2017. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 45Kellemes napokat töltöttünk a hotelben. A személyzet semleges, a szoba és a hotel környezete nagyon igényes és tiszta. Az ágy nagyon pihentető volt. Az ételek finomak voltak, és nagy volt a választék. Az ital árak , amit külön az ételhez rendelhettünk,nagyon drágák. A hotel elhelyezkedése a környéken eléggé a perifériára szorult. Összességében jól kikapcsolódtunk.
2017. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Összességében jól éreztük magunkat, nem volt semmi kiugróan rossz, vagy jó. Ételekben volt választék, de minőségben, javulhatnak. Kevés napot töltöttünk itt ahhoz, hogy mindent ki tudjunk próbálni. Kellemes hely, tudom ajánlani. A fitness termet hiányoltam,szeretünk reggelente sporttal kezdeni. A beltéri medence lehetne hosszabb időtartamban nyitva.
2017. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 45A sportolási lehetőségek /fitness terem/ hiánya. Az esti fürdőzést lehetne egy kicsit nyújtani időpontilag. Az étkezés mennyiségével nem volt probléma, a minőség, ízvilág, lehetett volna jobb. Összességében nem volt rossz, de voltunk már ennyiért jobb helyen, több választható csomagban nyújtott szolgáltatással. Köszönöm!