Szakács Ági

Szakács Ági adatlapja

31Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2016.05.04
Utoljára itt2022.01.07

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2016. június 9.a párjával járt itt
2 éjszakát töltöttünk a hotelben. Szeretem a kisebb hoteleket, azok sokkal barátságosabbak - ez is közéjük tartozik. Annak ellenére, hogy csak ketten mentünk, apartmant kaptunk, mert figyelembe vették kérésünket, hogy nyugat felé nézzen a szoba. A recepción pedig megnyugtattak, hogy igen, nem tévedés, mienk a két szoba.
Kiváló 2016. június 9.a párjával járt itt
Egy nagyon elfoglalt hét után, a szombati vásárlás után estünk be az étterembe, mivel úgy éreztem, energiám nulla, főzni képtelen vagyok. Mivel decemberben már társasággal jártunk itt és meg voltunk elégedve, nem volt kérdés, hogy hova menjünk. Mivel akkor nyitott az étterem, rajtunk kívül egy pár volt.
Gyenge 2018. augusztus 26.barátokkal járt itt
Nyolcan mentünk vacsorázni, fél 9re foglaltunk asztalt. A stégen kaptunk helyet, ami nagyon hangulatos volt. Kicsit előbb értünk oda, de ennek ellenére le tudtunk ülni. A pincér szólt, hogy kicsit várni kell. A kicsiből háromnegyed óra lett, de még oda se jöttek, hogy milyen italt hozhatnak, illetve étlapot sem kaptunk.