2016. augusztus 29.a párjával járt itt 25 Régebben sokat jártunk ide, mindig tele volt. Kockázatos volt Debrecenből ki jönni mert ha nem volt hely akkor mehettünk vissza. Ez tíz éve volt. Minap a párommal gondoltunk egyet és az autópályáról ide vettük az irányt, nagyon nagy hiba volt. Nagyon nem azt kaptuk, ami elvárható lett volna, pedig nagyon éhesek voltunk délután hatóra első étkezés.
A párom tárkonyos ragulevest szeretett volna, de csirkével a pincér szerint, amit ők kínálnak, az sertésből van. Nem gond elkészítik csirkéből, boldogság, én babgulyás. Pár perc talán, öt és itt a pincér a rendeléssel. Már akkor gyanús, hogy lehet ilyen gyorsan megfőzni. A ragu ehetetlen, rommá főzött zöldség, valahonnan összekapart csirke hús, de talán romlott is volt, tejszínnel felöntve, ehetetlen. A babgulyás közepes, rommá sózott, nagy csimbók húsokkal. Soha többet. Egy dolog állandó a pincérgárda.
2016. április 22.egyedül járt itt 45 Nagyon kellemes hely, udvarias gyors kiszolgálás igaz sok a tanuló, de a főpincér kifejezetten ügyes. Az első alkalommal babgulyás kértem csülökkel, hát nem sikerült egy egyszerű pörköltmaradékot öntöttek fel, csülök sehol. Elfogyasztottam, mert így neveltek meg nagyon éhes voltam, de a pincérnek panaszkodtam nem magyarázkodott az arcára volt írva, hogy igazam van.
Vigaszul kaptam egy ajándék desszertet. Mivel ritkán megyek így beváltat szoktam rendelni- Turulbatyut – kitűnő. Legutóbb bátor voltam, rendeltem újra babot, ebbe már nem lehetett nagyon belekötni, talán több bab. Nem értem mért kell ilyenekkel próbálkozni, csak remélni merem, hogy a főnökség nem asszisztál ehhez, ennek ellenére ajánlható.
2016. április 22.egyedül járt itt 45 Egyszer nagyon későn érkeztem és Kaposváron nem volt hely, itt igen. Az étterem kitűnő nagyon jól főznek, kedvemre való magyaros ízek. Nagyon kedves szimpatikus család vezeti. A szobák tiszták, igen egyszerűek. Nyáron nagy melegbe ne tervezz késői felkelést, mert a fő út mentén van négytől nagy a forgalom az alvás kizárt a dübörgő teherautók miatt.
Gondolom, a légkondicionáló megoldás lenne. Hozzá teszem, a szoba ára miatt akár lehetne is. Minden nagyon kitűnő nyáron, teraszon tudsz vacsorázni, talán a szoba ár, ami lehetne olcsóbb.
2016. április 21.egyedül járt itt 35 Többször jártam már itt, az biztos, hogy mindig ugyan azt kapod az, adagok megfelelőek, ízletesek a kiszolgálás gyors. A pincérek pörögnek, de nagyon savanyú arcok, mosoly nuku csak a meló. Az étterem egy pince helység ez még nem volna nagy baj csak, ahogy belépsz, a kocsmapulttal állsz szembe, és ha szerencséd van a helyi apacsok (törzsvendégek) szúrós tekintetét kibíród akkor ülj le a belső helységbe.
Mindig izgulok, mikor itt alszok, hogy nem lesz valamilyen rendezvény egyszer kifogtam egy busznyi nyugdíjast ezzel semmi gond nem lenne, de rendeltek zenészt is. A helységbe egész vacsora alatt érezheted az áporodott étolaj szagát a kabátomon is, más nap. Sajnos a szobákba is ezt a szagot érezni, de ha szerencsés vagy akkor masszív dohány szag is jár a szobához. A reggelivel sincs semmi gond már a mennyiséget nézve, de mondhatnánk, ennyi pénzért ez jár.
2016. április 21.egyedül járt itt 35 Nemrég jártam ezen a helyen a panzió tiszta, rendezett ezért az árért nagyon kitűnő. Tudtam, hogy van étterme ezért választottam 16. 30 kor érkeztem felhívták a figyelmemet, hogy konyha csak ötig van, már ez kicsit érdekes volt. Mindegy szoba elfoglal, siessünk vacsorázni, az nap se reggeli, se ebéd.
Az éttermi részt egy fiatalember már mosta föl, leültem egy asztalhoz, de azzal a mozdulattal fel is álltam észrevettem, hogy önkiszolgáló oda ballagom a pulthoz kb öt fogás kis tányéron maradék stb kirakva nem nagyon lehetett beazonosítani mi micsoda, minden kétes a sajt megdermedve. Köszöntem szépen mondom, ne haragudjatok nem találtam fogamra valót, majd az ifjú, aki fölmosott, de közbe az izmait figyelte mennyire feszül, kóstolgat, na mégis mit szeretnék enni, fel is sorolta a maradékokat, hát ezt biztos nem mondom. Tehát mindenképp máshol egyél.
2016. február 25.a párjával járt itt 35 Nemrég jártunk párommal Pápán és ismét betértünk ide. Továbbra is ugyan az a minőség, mint egy féléve. A pincérek nagyon gyorsak, előzékenyek hozzá teszem csak mi voltunk ott délután hatkor, tehát nem volt nehéz. Egy kicsit kínos volt, hogy az ajtóba leselkedett, hogy hol tartunk a vacsorával, csinálhatta volna szolidabban is.
Az étel nagyon gyorsan elkészült és emiatt nem is sikerült a húsokat rendesen átsütni, komoly erő kellet feldarabolni még a csirkemellet is. A sülteket a mirelit krumplira tették így prímán elázott. Ennyiért már ellehetett volna rendesen is készíteni. Legutóbb a kerthelyiségbe ültünk így nem is láttam, hogy az éttermi résznél van a toalett egy függönnyel takarva a mosogatás is középen az étkező részből nyílik. Nem igazan értem a kitűnő minősítést, mert mit adok a tökéletesnek. Mondjuk, a falon ott lóg az itt jártam oklevele.