2022. augusztus 21.a párjával járt itt 35Nyaralásból hazafelé jövet pénteki napon tértünk be a csárdába. Bizonyára sokan ismerik házias ízeit, mert jöttek-mentek a vendégek.
A kiszolgálás minden igényt kielégít: Gyors, precíz. A csárda épülete nem túl bizalomgerjesztő, annál jobbakat mondhatok az ételekről. A várt mennyiséget, a várt ízeket kaptuk, ráadásul igen kedvező áron. Köszönjük a szakácsnak!
2022. augusztus 21.a párjával járt itt 55 Augusztusban útban Kőkapu felé tértünk be ebbe az étterembe ebédelni. Nem bántuk meg. Nagyon választékos ételek az étlapon. Kellemes terasz, az ott nyaraló családok, gyerekek önfeledt zsivaja, két barátságos cica: Ez fogadott bennünket. Kiváló szarvaspörköltet, illetve házi zöldséges, sajtos húskülönlegességet ettünk.
Minden elismerésünk a szakácsnak! Az árak kicsit borsosak, de nem sajnáltuk ezekért a finomságokért.
2022. augusztus 21.a párjával járt itt 55 Augusztusban jártam ott a férjemmel. Az volt az első gondolatom, hogy itt az isten háta mögött hogy tudják a megfelelő minőséget biztosítani. És tudják! ! ! Nem nagy a választék, hiszen a vendégkör sem túl nagy. De az étlapon szereplő ételek nagyon finomak. Erre mondják azt: "Megtartjuk a szakácsot! ". Nekünk a vadételek tetszettek a legjobban.
Tisztaság, szolgálatkész kiszolgálás: Ez jellemzi őket. Jó, hogy a szabadban is lehet étkezni, élvezhetjük a gyönyörű környezetet. A kirándulási lehetőségek kivetítése kiváló ötlet! ! ! Ha tehetjük, visszamegyünk.
2022. augusztus 21.a párjával járt itt 55 Augusztusban a férjemmel érkeztünk Kőkapura. Huszonhét éve jártunk itt, akkor túristaszálló volt ez a hely, Érdemes volt hotellá átalakítani. A környezet csodálatos. A kiszolgáló személyzet mindig kedves és mosolygós. A szolgáltatások széles köre adott. Mindenütt tisztaság. Mindig nagy ételválaszték, finom ízek.
Kifejezetten tetszett, hogy a mobiltelefont eltehettük a talonba. Itt valóban tudtunk pihenni! ! ! Visszamegyünk!
2019. augusztus 3.a párjával járt itt 45 A Balatonfelvidéken nyaraltunk, s egy nap felmentünk Badacsonyban a Kisfaludi- Házba. Sok pénzt fizettünk lenn a parkolásért. Fárasztó volt felgyalogolni, de a látvány - gyönyörű. A teraszon ültünk le a párommal. Halászlevet kértünk. Nagyon hamar kihozta a pincér, ízléses tálalásban. Mást vártam, ettem már finomabbat.
Az árak elég borsosak. Meg kellett fizetni az exkluzív helyet. Ami még nem tetszett: A pincérek egyenruhában voltak ugyan, de az a póló eléggé kopottas volt a farmerrel.
2019. augusztus 3.a párjával járt itt 45 Sümegen nyaraltunk, amikor keszthelyi kirándulásunk után út közben megálltunk ebédelni a párommal Gyenesdiáson. Nem voltunk nagyon éhesek, ezért csak menüt kértünk. Egy megnyerő külsejű, fiatal pincér azonnal elmagyarázta, hogy ötféle levesből, illetve főételből válogathatjuk össze, mit szeretnénk enni.
Kellemes időben a teraszon ültünk le. Kissé pecsétes terítő fogadott bennünket, de mi ezt megfordítottuk, s máris eltűntek a foltok. Az innivaló, majd a leves időben érkezett, de a vadpörköltre igen sokat kellett várni. A fizetésre is kb. 15 percet kellett várni. Ami miatt mégis pozitívan marad meg bennünk ez a csárda: Ilyen finom pörköltet még életemben nem ettem. "Megtartjuk a szakácsot! " - mondanák mások.
2019. augusztus 3.a párjával járt itt 55 Férjemmel nyaralni indultunk a Tiszántúlról a Balatonfelvidékre. Út közben megálltunk pihenni Dunaföldváron, nagy folyónk partján gyönyörködni. Nagyon szép sétányt alakítottak ki itt. Csábított bennünket a Halász Csárda: egy kis ebéd jól jönne. Betértünk hát. Igazán klassz helyen áll a csárda, az udvarról rálátni a Dunára.
Kedvező időben, szombati napon jártunk ott. Kevés vendég eszegetett - igaz, legutóbb viszont nem találtunk üres helyet. A hely szelleméhez mérten halászlét kértünk, amit szinte azonnal meg is kaptunk. Ráadásul nagyon finom volt. A kiszolgálás átlagosnak mondható. Kellemes érzésekkel, tele gyomorral távoztunk. Viszonylag nem fizettünk sokat. Máskor is visszatérünk.
2019. augusztus 3.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tágas, tiszta szoba várt bennünket július végén. A férjemmel egy hetet töltöttünk el itt. A személyzet nagyon kedves volt, tetszett a ruházatuk. A programok, lovagi torna, középkori vacsora, wellness lehetőség első osztályú. Az étkeztetés minden igényt kielégít. A boruk vendég marasztaló. A kilátás a szállodából csodálatos.
A lovak elbűvöltek bennünket. Igazán jó helyen fekszik a szálloda: Sok-sok kirándulásra csábít a környék. Gratulálok a szálloda megálmodójának! Visszajövünk!
2018. november 12.a párjával járt itt 15Véletlenül tévedtünk be a párommal ebbe az étterembe, ami egyben cukrászda is. Először nem egészen értettem a kiszolgálás módját. Sok vendég volt, s szervezetlennek tűnt az egész. De nagyon éhesek voltunk, így jól esett a várakozás után az ebéd. Sajnálom, hogy a gőzgombócot kihagytuk. Legközelebb azt is kipróbáljuk. A sütemény is ízlett. Ajánlom minden kispénzű turistának ezt a helyet.
2018. november 12.a párjával járt itt 55A pince a legszebb helyen van Egerben, a Szépasszony Völgyben. Esztétikus külső megjelenés, rendezett pince, kellemes kiszolgálás várt bennünket. Bár nem ettünk-ittunk helyben, csak elvitelre kértünk bort, így is nagyon készségesek voltak velünk. Mennyei finom bort kaptunk, amit azután itthon fogyasztottunk el emlékeinket sorolva. Mindenkinek ajánlom a PINCÉSZET-et.