2016. február 2.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon sok pozitívuma van a hotelnek. Jó az elhelyezkedés, kedves, segítőkész a személyzet, tágas, kényelmes, jól felszerelt és tiszta a szoba és az egész hotel. Kellemes a wellness-részleg, és szerencsére nem voltak sokan, így mindenhová kényelmesen be tudtunk jutni. A reggeliknél nagy volt a választék az ételek is jók voltak, viszont a vacsorától többet vártunk.
4*-os szállodához képest kissé szegényes volt. Az egyik nap egy leves volt, előétel egyáltalán nem, 3 főétel, amelyből az egyik rántott sajt hasábbal. Összességében jól éreztük magunkat, szívesen visszatérnénk ide.
2016. január 3.gyerekekkel járt itt 55 Családommal 3 éjszakát töltöttünk a Pelso Panzióban. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt. Nagyszerű a wellness részleg, a szobát kényelmesnek találtuk. A reggelik bőségesek és változatosak voltak, a vacsoráknál esetleg lehetett volna kicsit nagyobb a választék.
A szilveszteri bál jól szervezett és hangulatos volt, bár egy kicsit táncosabb társasághoz szerintem kicsi lett volna a tánctér. Csak egy-két apróság, amin lehetne javítani: nem voltak akasztók a törölközőknek, lehetne nagyobb a tévé.