2013. augusztus 9.a párjával járt itt 25 Szép környezetben van, nagy a kert, lehet sétálni, jó a levegő. A szoba viszonylag nagy, bár az elrendezése érdekes. Csak gyerekes családoknak való. Minden a gyerekekről szól, a szálloda nagyjából olyan, mint egy óvoda, így pihenni nem lehet a folytonos gyerekzsivajtól. Nekik külön aroma szauna van, míg a felnőtteknek való szauna sokkal kisebb, ami nevetséges.
Az "úszómedence" 1,2 m mély, ráadásul kicsi, úszásra alkalmatlan. Napágyak nincsenek, a medence körül csak fa székek vannak, abból is kevés. A hotel nem új, egy régi épület lett felújítva, így az egész szálloda elég dohos szagú, az étterem egy borospincéből (? ) lett kialakítva. Az egész hotel rettentő sötét és szűkös, sokszor olyan érzésem volt, mint egy kísértet lakta helyen. A fürdőszobában a tükör mellett nincs konnektor, az előszobában kell borotválkozni. Az étel átlagon aluli, kicsi a választék. Az étteremben az abroszok undorítóak, rajtuk haj, ételmaradék, stb. Nem térünk vissza, az biztos, mivel ilyen áron sokkal jobb hotelek vannak az országban.