2016. december 11.barátokkal járt itt 55Többször megfordultunk már itt, s most meglepett az új név és a megváltozott étlap. Hálaistennek továbbra is gasztro élményt jelentenek az ételek és italok (főleg a koktélok! ). A személyzet igazán profi. Az étterem minden részében tiszta. Az ételek elkészültét (25 perc - fél háznál) én kicsit sokalltam.
Mindenkinek bátran ajánlom.
2016. november 5.barátokkal járt itt 55 Siklóson járva, már nagyon fáradtak voltunk és kerestünk egy kedves beülőt ahol megpihenhetünk, ihatunk egy jó kávét. Sajnos nehezen találtunk ilyet (a várban NINCS! ), de örülünk hogy rá leltünk. Kedves fogadtatás, jó kávé választék, s a személyzet felkészült "kávéilag".
Kávézás közben az ínycsiklandó illatokból jöttünk rá, hogy ez egy pizzéria, s azonnal rendeltünk is. Gyönyörű tálalás, igazi olaszos ízvilág. Gyors, kedves, szakszerű kiszolgálás, inkább kávéházi hangulat. A vendéglő minden részében tiszta. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek bátran ajánlom.
2016. november 5.barátokkal járt itt 55 Mohácson járva halászlét szerettünk volna enni, de sehol nem találtunk egy tájékoztató táblát, eligazítást. Végül egy húsbolt hentese irányított ide bennünket - azóta is áldjuk! Betérve picinek tűnik, de ne tévesszen meg ez senkit, beljebb több hely is van - persze ha van üres asztal. Igazi - kockás abroszú, tiszta étkező hely.
Itt minden frissen és csak neked készül, így a halászlevet vagy előre meg kellett volna rendelnünk, vagy kb 50 percet várni rá. (ezt most nem vállaltuk be s csak irigykedve néztük mások bográcsait. ) Mi is kaptunk azonban egy fantasztikus sültes hal tálat és egy másik vegyes tálat. Csomagolni kellett! Isteni ízek, óriási adag. Profi és gyors kiszolgálás. A rendeléstől számítva 19 perc múlva az asztalon volt a két db kétszemélyes tál, melynek minden eleme frissen készült. A vendéglő minden része tiszta. Ide még visszatérünk. Mindenkinek bátran ajánlom!
2016. november 5.a párjával járt itt 55 Véletlenül találtunk a helyre, hiszen igen eldugott helyen van, s a reklámját sem viszik túlzásba. Persze nem is kell, mert annyi a vendég, hogy a kevésbé szerencsések sétálni kényszerülnek, amíg szabadul fel asztal. Gyors és szakszerű kiszolgálás (külön felhívják a figyelmet az esetleges várakozási időre! ).
A bajai halászlé a sláger, ami olyan mint ahogy a "nagy könyvben" meg van írva. A találása gusztusos, s a vendég -ruhája védelmében - még partedlit is kap. Az éterem minden része tiszta. Az ár-érték arány kiváló. Mindenkinek ajánlom, ezentúl ha erre járok mindig be fogok térni.
2016. november 5.barátokkal járt itt 25 Sok szállodába- éterembe jártam már. Szeretem a szállodáknál a * jelöléseket, mert eddig azt hittem, hogy ez jelent valamit! ! Nos ezen szálloda estében ezt a címet "vették"! Állítólag ez egy 4*-os szálloda! ! 1. / Recepció: Érkezéskor semmi kedvesség, szűkszavú tájékoztatás, "fecni osztás" - ez akart tájékoztató lenni fénymásolt, igénytelen lap.
Reggelente nem köszöntek. Búcsúzáskor nem kérdezte meg hogy hogyan éreztük magunkat és nem köszönt! ! ! 2. / A thermál medencéért külön fizetni kell. Szauna lepedő elfogyott. 3. / Szoba piszkos. A függöny, a padló pecsétes. A fürdőszobában tisztálkodási szer nem volt - sőt törölközőn kívül semmi nem volt! Éjszaka a folyosón tárolták a szennyest! 4. / Étkezés:
Reggeli: mindig ugyanaz! ! ! ! Kiskanál állandóan fogyó eszköz, a személyzet egy része "sértésnek" veszi a vendégek jelenlétét. A pincérek köténye végig piszkos volt! ! ! A"rostos" ivólevet szemtelenül vizezik! ! Vacsora:Nem 4 *-os a választék- inkább szerény 3*-os. a 3 napból egyszer minősíthetetlen, kétszer elfogadható. A kanál ekkor is hiánycikk - azt sem értem, hogy terítéskor miért nem rakják fel. Az italrendelés a vacsora végére sikerülne, ha akkor még innánk. A pultok töltésekor a "séf" rövid ujjú pólóban, fedetlen fővel "tölt"! A süteményeket a pincérek "kézzel - kesztyű nélkül" rendezgetik. A legszebb volt, hogy az egyik este fél kilenckor el kezdték játszani az "Il silenció-"t- (takarodót) és oltogatni villanyt, mint egy rossz kocsmában , hogy ne beszélgessünk már! A vacsorázó elvileg este 10-ig van nyitva. Az árai azonban négy csillagosak. Csak annak ajánlom, aki még nem járt szintvonalas szállodákban, mert egyébként óriási csalódásban lesz része!
2016. október 5.barátokkal járt itt 25 Barátaimmal betértünk vacsorázni - hétköznap este. Vendég alig volt (2 asztalnál 3 fő), de a pincérre jócskán várni kellett. Korábban - akkor még Pipacs névre hallgatott - itt mindig jókat ettünk. Az étlap most is "gasztroélményt" sejtetett. Az étel hamar (15 perc) megérkezett. Előre elkészített, több alkotóelemében hideg "frissensültek".
A csülök széle szénfekete volt, a piritott hagyma karika tocsogott az olajban, stb. A koronát a desszert tette fel. A Gundel palacsinta hideg volt - a csoki öntett is! ! ! ! és a madártejet " díszítésként" valami karamellel szósszal úgy nyakon öntötték, hogy ehetetlenül édes volt. Itt valamikor T. J nemzetközi díjakat nyert főszakács alkotott! Hová lett? Utódai sehol sincsenek. Egy szakács szakmunkás vizsgán megbuktattam volna az ügyeletes szakácsot. Egyelőre senkinek nem javaslom.
2016. július 27.családjával járt itt 15 10 évvel ezelőtt jártunk itt és most is nagy várakozással tekintettünk az ebég elé - reméltük, hogy ez is egy színvonalas gasztronómiai élmény lesz. Nos óriási csalódásban volt részünk. Az előre rendelt asztalunk nem volt előkészítve (5 percet késtünk).
Az étlap kihozásához 10 perc kellett, majd az ital rendelést újabb tíz perc után felvették és a belépéstől számítva 38 percre meg is kaptuk az italainkat (cukor mentesen kért limonádét nem tudott hozni! ! ! ! ) A megrendelt ételek közül kettőt a rendelés után tízperccel visszamondtak - alapanyag hiányra hivatkozva (vasárnap délben! ! ! )
Az ételeket végül is a belépéstől számítva 1 óra 20 perccel kaptuk meg. A 9-ből 3 finom, 4 ehető, de semmi különös, de 2 kritikán aluli pl a "füstölt" csülök nem volt füstös, de szőrös igen, a juhtúrós sztrapacskán nem juhtúró volt. A számla nem ár-érték arányos.
2016. március 13.családjával járt itt 55 6-an mentünk el egy családi ebédre. Interneten választottuk ki, s ezért kicsit félve léptünk be ( az internetes hirdetések sokszor. . . ! ! )
Kellemes hangulat, profi személyzet. (Becsülöm azokat a helyeket ahol érezhetően "tanult" vendéglátók dolgoznak. Pl. Az étlapot kinyitva, nem illetve kor szerint nyújtják át.
Felvilágosítást tud adni az ételről. Nem jó pofizik. Két tányérnál többet is ki tudd hozni, stb. )
Nem túl hosszú, de változatos étlap. Az italok kellemesek, az ételek ízletesek, finomak és gusztusosan tálaltak. 21 percen belül frissen készítve tálaltak. Kellemes hangulat és környezet. Az ár-érték arány jó. Mindenkinek bátran ajánlom. Visszatérünk!
2015. december 31.barátokkal járt itt 45 Már kétszer jártam ebben a fogadóban Szolnok irányából Eger felé menve. A falú szélén található étterem hangulatos kialakítású. Az ételek választéka megfelelő, az elkészítési idő aránylag gyors (annak ellenére, hogy érezhető : minden frissen készül). A tálalás gusztusos. Az ételek házias ízvilágot tükröznek.
Az étterem minden részében tiszta, gondozott. Az árai szolgáltatás arányosak. Akár gyorsan szeretnél ebédelni, akár tartósan szeretnél adózni a kulináris élvezeteknek - Bátran ajánlom. Nem fogsz csalódni.
2015. december 30.barátokkal járt itt 45 A szálló méltó tagja a Hunguest Hotels láncnak. 3* szállodához képest az ára magas. Csak kévés dologban kellene fejlődni és meg lenne a 4. csillag is és akkor az ár is reális lenne. A szoba tiszta volt, de nem ágyaznak be minden nap. (szobaszéf, hajszárító nincs minden szobában. ) Az ágy volt akinek kényelmetlen volt, én jót aludtam rajta.
A szoba szellőztetése nem megoldott. Az ételek választéka 3* csillagnak megfelelő, finomak, a személyzet kedves és professzionális. A zene szolgáltatás (élő zene) kiváló, pláne ha néhány vendég nem akarna besegíteni már vacsora közben is! A saját wellness nem csúcs, de elmegy. Az ingyenes strandolási lehetőség a szomszédba (kb. 150 m a szabad ég alatt! ! ) jó lenne, ha az a strand egy gondozott, felügyelt objektum lenne. Ez persze nem a szálloda hibája! A strandon 2 napig egy takarító embert ,medence őrt, stb nem láttunk! ! ! ! Összességében egy kiváló helyen lévő, jó adottságokkal, felkészült személyzettel rendelkező szálló, amit mindenkinek merek ajánlani, ha nincsenek "túlzó elvárásai"!