2014. december 18.a párjával járt itt 55 Nagyon érzik a szállodán, hogy a Hunguest lánc tagja. Profi irányítás, felkészült, kedves személyzet mindenhol. (Az első hely, ahol a londiner "leste" az érkezésünket és azonnal felajánlotta szolgálatait. Nem volt tolakodó, csak a dolgát végezte. ) Telefonon előre kért különleges kívánságot is maradéktalanul teljesítették.
Remek wellness, kiváló konyha. Az éttermi személyzet lehetne mosolygósabb, kedvesebb, de ők is minden kívánságot teljesítettek. Mindenhol tisztaság.
2014. december 18.családjával járt itt 35 Lepusztulóban lévő szocreál épület, amire kevés gondot fordítanak amióta nem a Hunguest Hotel lánc tagja. A szobák tisztasága, a takarítás gyenge. Az étterem zsúfolt, a személyzet szinte csak tanulókból áll, akiknek nincs kitől tanulni. A konyha színvonalas, de ezt lerontja a felszolgáló személyzet lassúsága, mosolytalansága, több esetben türelmetlensége.
Nincs egy irányító az étkezéseknél. A recepció minősíthetetlen. Megpróbáltak általunk el sem fogyasztott szobai számlát elszámolni. Este 9-kor 1 órát kellett várnom, hogy a számlát megkapjam, mert a recepciós hölgy több magán telefont, pizza rendelést is elintézett miközben "csúnyán" nézet rám!
2014. december 18.a párjával járt itt 35 Remek környezet,tisztaság, színvonalas miliő! A környezet, a múzeum miatt megéri betérni. A konyha átlagos, a "töltött káposztáról elsikkasztották a kakas taréjt" ami szerepelt az étlapban. A kevés vendég ellenére 32 percet kellett várni az ételre. Az étlap gasztro kirándulás lehetőségeit sejtette,- csalódás volt.
A kiszolgálókon érződik a szakképzés hiánya, a szakma és vendég szeretett hiánya. Egyszer meg kell nézni, de gasztronómiailag ne legyenek nagy elvárásaink.
2014. december 17.családjával járt itt 55Remek környezet, kiváló vendéglátás. Az ételek mennyisége, minősége és tálalása "szem-szájnak ingere". Figyelemre méltó a fiatal személyzet kedves, profizmusa. Gratulálok a tulajdonosnak és a vezetőnek- remek csapatott építettek ki.
Rendszeresen visszajárunk. Javaslom, mindig kérjék a napi ajánlatot (ezt csak mindig később adja elő a személyzet! ). Megéri! ! !
2014. november 10.családjával járt itt 55Igazi profi vendéglátás. A pincér asztalhoz kisér, tud ajánlani és fejből megjegyzi a rendelést, majd kb negyed óra mulva mindenki elé pontosan szerviroz (8 féle ételt kértünk! ) Az étel profin szervirozott, izvilága kitünő. Az étel minden összetevője friss, egyedi kéréseket is szó nélkül teljesítenek (pl én az uborka salátát sok fokhagymával szeretem -úgy kaptam!
2014. november 10.barátokkal járt itt 35Kiváló adotságú szálláshely, de mint ha tudatosan hagynák lepusztulni. A karbantartás nulla. A szobai wc rossz volt és 4 napig nem sikerült megjavítani. A szoba mágneses zára rossz volt és 4 napig nem sikerült megjavítani. A welnes részleg "csodainak" fele rossz vagy nem üzemelt. A konyhai sütö rossz volt, igy az étkezés látta kárát. A szobában hangyák.
2014. június 5.a párjával járt itt 25 Sok szállodában megfordultunk már, de ez volt eddig a legrosszabb. A szálló elhelyezkedése, szolgáltatásai, a lehetőségei ideálisak. A fogadtatás, a személyzet kritikán aluli - főleg az étkezésekkor. A szakács öltözködése (melegítőben! ), az ételek minősége szörnyű.
Először azt hittem, hogy elég lenne nekik egy továbbképzés, de sajnos a portástól a felszolgálóig mindenkinek újra kellene járni az iskolát. Megtanulni, hogy mi az "VENDÉG! ". Kár ezért a szállodáért, mert sokat ki lehetne hozni belőle.
2014. június 5.családjával járt itt 55 Már többször voltunk a szállodában (legutóljára 2013 nyarán). Exkluziv környezet, jó konyha, kiváló kiszolgálás. A welness szolgáltatások remekek. Hibája, hogy programról nem gondoskodnak (alternatív lehetőséggént sok rangos szálló szervez (természetesen térítés ellenében) programot a vendégeinek. Kisgyerekkel én sem ajánlom.
A milliő, nem bulizós, gyerekzsivajos környzetre termet. Ez a meghit nyugalom szigete. Az átlag, dolgozó ember által "megfizethető" szobák elég kicsik, bár pihenni így is jól lehet bennük. Az ételek változatosak, az éttermi személyzet a helyhez illő volt. Bátran ajánlom szellemi feltöltődésre, relaxációra!