2014. február 11.a párjával járt itt 55Mivel már többször megfordultam a Kispityerben, ezért nem volt kérdés, hogy ha jót akarok enni és jól akarom magam érezni a születésnapomon, ide kell jönni ünnepelni! Valóban egy nagyon kellemes estét töltöttünk el ismét :) finom ételek nagy választékban; gyors, udvarias kiszolgálás; élőzene; kellemes hangulat.
2014. február 11.a párjával járt itt 35 Előző években is jártunk már itt a párommal és mindig maximálisan elégedettek voltunk az ételekkel és az udvarias, gyors kiszolgálással. Viszont a legutolsó alkalommal, ami 2013. júliusában volt, sajnos egy kicsit csalódtunk a kiszolgálásban.
Az ételek minősége most is kiváló volt, viszont miután a pincér nem a rendelt körettel hozta ki az ételt és kicseréltettük vele, sértődöttséget tapasztaltunk rajta, ami abban is megnyilvánult, hogy többszöri intésre sem jött oda az asztalunkhoz. Végül a számlára felkerült néhány üdítő is, amit nem is fogyasztottunk. Szerencsére ezt időben észrevettük, és szó nélkül kihúzták a számláról. Mindezen kellemetlenségek ellenére jól éreztük magunkat, nagyon kellemes hangulata van a kerthelyiségnek is.