2016. augusztus 22.családjával járt itt 35 Menüt ettünk ebben az étteremben, de nem volt nagy durranás. Az ára az jó, a menü olcsó, végül is a főétel nem volt rossz, de a levesnek (sajtkrém levest ettem) semmi íze nem volt. Konkrétan semmi. . Mindegy menzakajának be lehetett tudni. Nem lesz a kedvencünk. Vannak a környéken sokkal jobb éttermek.
Aki az olcsóságot részesiti előnyben, és nem akar sokat tekeregni, annak jó lehet. Pizzát nem kóstoltam, menü alapján tudok véleményt mondani.
2016. augusztus 22.családjával járt itt 55Szerettünk idejárni. Mindig sokan voltak. Hangulatos volt, finomak voltak az ételek. Most azonban kissé rossz szájízzel távoztunk. A halétel drága volt, nem is volt semmi íze, sokat kellett rá várni. Régebben mindig a velőspiritósukért jártunk hozzájuk, most az is szottyos kenyérből készült, alig lehetett elvágni. Egy darabig kihagyjuk.
2016. augusztus 19.családjával járt itt 55A szabadtéri játékok miatt mentünk le,amúgy jól ismerjük Szegedet. A hotel megfelel a szinvonal miatti elvárásoknak. A Tisza partján áll, összes szobája erkélyes, és bár oldalról, megtörve, de lehet látni a folyót. Gyalog közel a belváros, kb 5-10 perces séta, és a főtéren találod magad. Ajánlom városnézéshez, kikapcsolódáshoz.
2016. augusztus 19.családjával járt itt 55Igazi törökös hangulat és törökös ízek a Siófoki riviérán. A kikötőhöz vezető sétányon már messziről villog a felirat: Mustafa. Nem győzik gyártani a gyrost annyira népszerű, majdnem hogy fullon van. Kemencében sütik hozzá a gyrost, szép nagy adag lesz a végén belőle, mert teletömik mindenféle finomsággal, aztán beleteszik egy helyes kis mustafás dobozba és már falhatod is.
2016. augusztus 6.családjával járt itt 55Alsòörs központjában családias, nagyon elegáns olasz étterem. Az itáliai izek keverednek a magyar és nemzetközi izekkel. Hangulatos hely, finomak az ételek. Ajánlom!
2016. július 19.családjával járt itt 55 Már többször jártunk itt, és mondhatni hogy az egyik kedvenc, nagyon szeretjük. Érdekesen ötvözik a Pozsonyi út elitségét és a hely kockás abroszos asztalait. Nagyon finom házias ízek vannak és az áruk abszolut barátságos. Én már többször ettem pulyka szantorinit, ami juhtúróval van töltve és nagyon ízlett.
Igazán fantasztikusak az ételek és hatalmas adagokat adnak. Néha kicsit sokat kell várni az ételre, de megéri. Finomak a házi szörpjeik is.
2016. július 19. járt itt 55Abszolut kedvenc a Zila kávéház, Krisztina cukrászda. Gyerek korom óta imádtuk a sütijeiket. Aztán kibővitették magukat, terjeszkedtek, most már kávéház és cukrászda formában működnek. Nagyon elegáns, hangulatos, kiváló minden, csodálatosak a sütemények, a fagylalt, minden fantasztikus. Kimondottan ajánlani tudom. Törzshely!
2016. július 19.családjával járt itt 55Mikor Akaliba megyünk, vagy érintjük, szinte mindig megállunk itt. Ha nem is ebédelni (pedig finom az étel) de egy kávéra, meg egy sütire. Nagyon jó hely, bátran tudom ajánlani. Hangulatos, finom minden és kedves, barátságos a személyzet. Az epres milka torta nagyon fincsi! Van kerthelyiség és síkképernyős tv-t is lehet nézni. Szépek a virágok.
Fék Kávéház Étterem válasza
Köszönjük értékelését, várjuk vissza éttermünkbe!
2016. augusztus 23., Fék Kávéház Étterem , tulajdonos
2016. július 19.családjával járt itt 45 Szülinapot ünnepeltünk nemrég. Akciósan hirdették, merthogy nemrég nyitott. Épp ezért még nem igazán voltak felkészülve dolgokra. Pl nem volt az asztalon szalvéta, hajkurászni kellett a pincért, nem volt minden étel előtt kiszedő (svédasztal) a sushi bár elég szegényes, nem győzték az iramot, nem volt légkondi, ilyen apróságok.
Mindent összevetve lesz ez jobb is, a személyzet készséges volt és az ételek ízletesek. Sörcsapokat, fagyipultot önállóan lehet használni. Ital-étel is benne van az árban.
2015. november 14.családjával járt itt 35 Most jártunk itt először, névnapot ünnepeltünk. Hangulatos épület, hangulatos helyen, a kispesti wekerle telepen. Mindazonáltal belül nem annyira nagy szám, a fehér falakat lehetne színesíteni, több képet tenni rájuk. A lambéria is olyan idejét múlt. Kicsit korszerűsíteni kellene a recepciós pultot is. A cserépkályha viszont hangulatos.
Szóval picit olyan szoci, kétcsillagos feelingje van. A kaják jóízűek, bár nem túl nagy adagok. A díszítésre se fektetnek nagyon nagy hangsúlyt. Ár-érték arányban egész tűrhető, a felszolgálás átlagos gyorsaságú, és kedves.