2018. július 21.a párjával járt itt 45 Amikor oda értünk a szállodába a párommal oda mentünk a recepciohoz és mondta a hölgynek hogy xy névre foglaltam szállást míg ő oda vágta nekem a Papírt és közölte hogy ezt kell kitölteni hozza teszem se egy koszonessel se semmivel plusz 1tollal amikor 2en vagyunk. kicsit vicces volt de mindenkinek lehet rossz [moderálva - a szerk.
] napja. . . miután kitoltottuk odatettem [moderálva - a szerk. ] neki en is hogy értelem szeruen kitoltottuk. Majd mondta h ez a magneskartya fogja nyitni a szobát kellemes pihenést. . . na en mondtam neki egy kicsit bővebben legyenszives mint pl mikor van reggeli mikor van vacsora stb. . elmondta igy fel is mentünk a szobába. A szoba nagyon szép és tiszta volt szoval arra egy panasz se volt. Majd másnap olyan 9 fele elmentünk reggelizni hat üdítőt szerettünk volna inni de az sajnos kifogyott szóltunk h legyenek szívesek kirakni hat mondanom sem kell azóta is rakják. . oke
Akkor este a vacsora hat a kulturált emberek össze vissza kiabálnak a gyerekek nevet már tudtuk h hogyan hívják és mit fognak csinálni ha felmennek este és ki kivel fog aludni. . Másnap reggel elmentünk reggelizni kimentünk a strandra majd este be kapcsolnank a legkondit nem tudjuk valami hiba kódot ír ki mindegy mondtam páromnak majd ha megyünk le szólunk a recepción. Szóltam is mondtam h mi a probléma a hölgy aki ott volt meg a szemembe se nézett amikor vele beszéltem, plusz mondanom sem kellett h köszönni meg majd megtanulok. Majdn elmentünk vacsorázni le sem tudtunk már ülni mivel olyan sokan voltak és kb úgy 5percig néztük vajon ki fog felállni. . hozza teszem h fele ember csak beszélgetett és befejezte a vacsorát
Szoval ílyen szállodába se jártam meg egyedul azért nem írtam be a vásárolok könyvébe mert nagyon szép tisztaság van amúgy meg a szálloda!