2018. február 18.gyerekekkel járt itt 55 Kislányunk 4 hónapos, elvittük egyet pancsolni. Rögtön a celldömölki fürdő jutott eszünkbe, hiszen emlékeztünk rá, hogy van egy baba-mama szoba is kialakítva. Meg is indultunk, kerestük a baba-mama szobát de nem volt ott ahol tavaly. Viszont nagyon segítőkészek voltak az alkalmazottak, azonnal tájékoztattak is minket, hogy most máshol van.
Maximális meg voltunk elégedve. Tisztaság fogadott minket mindenhol. Van egy kis "konyha" mikróval, etetőszékkel, evőeszközökkel, tányérakkal. Vele szemben pelenkázó szoba wc-vel és egy külön helyiség ahol nagyon sok játék van (bár mi még nem tudtuk igénybe venni). A pancsoló is tiszta, biztonságos és biztosítanak játékokat is. A víz hőmérséklete megfelelő akárcsak a tanuló medencében. Bátran ajánlom mindenkinek a fürdőt kis és nagyobb gyerekekkel is. Mi még biztosan visszatérünk.
2017. augusztus 22.családjával járt itt 55 Kétszer jártunk már az étteremben, első két alkalommal inkább negatív élményekben gazdagodtunk, viszont azóta ismerősöktől jó véleményeket hallottunk így gondoltuk: hát legyen, kap még egy lehetőséget tőlünk a hely. Családdal érkeztünk, már pozitív csalódás volt, hogy most sokan voltak az étteremben.
(vasárnap 13 óra magasságában)
Négyen érkeztünk, két jó étvágyú férfi társaságában. Sajnos csak egy pincérnő volt, aki bár nagyon kedves és segítőkész volt, de mivel elég sokan voltak, így szegény fel - alá rohangált, lassan ment a kiszolgálás. Na de akkor a lényeg: Gondoltuk megkóstolunk több mindent is, ami megmarad majd a férfiak segítenek elpusztítani. A hortobágyi húsos palacsinta nagyon finom volt, régen ettem ilyen jót, nem spórolták ki belőle a húst és bőségesen kaptunk rá szószt is. Árban is elfogadható, 1 db 350 ft. Húsleves májgaluskával: Ízletes volt a leves és a májgombóc is, bár ez múltkor is nagyon jól sikerült nekik. Főételként a férjem töltött karajt kért, ami szépen volt sütve, a tölteléket nem spórolták ki, én barackos pulykát ettem, amivel nagyon meg voltam elégedve (elég nagy adagokat kaptunk így nekem a másnapi ebédemet is fedezte), szüleim pedig egy kétszemélyes tálat kértek. A húsok egytől-egyig szépen át voltak sütve, ízletesek voltak. Desszertként azért a palacsintát még megkóstoltuk, hiszen a desszertnek mindig van hely :)
Félpénzes kuponnal rendelkezünk, mindig elfogadják kikötés nélkül. Összességében tényleg pozitívan csalódtunk. Tiszta volt a mosdó is, az evőeszközök is, az ételek is jól készültek voltak, nem tocsogott a zsírban, úgyhogy tényleg ajánlom mindenkinek, hogy próbálják ki, mi is biztosan visszatérünk még. . . .
2017. augusztus 22.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Jártunk már a csárdában tavasszal az ittjartam. hu oldal ajánlásával, akkor is pozitív élményekkel távoztunk, így gondoltuk, hogy ismét visszatérünk. Balatonról indultunk haza a családdal, telefonon foglaltunk is asztalt, hogy biztosan legyen helyünk este. Esténként élőzenével szórakoztatják a vendégeket.
Valamilyen szúnyogriasztót esetleg beszerezhetnének,mert például a teraszon esélytelen megmaradni. Illetve ami nem szimpatikus, hogy csak egy embernél lehet fizetni, így elég sokat kell várni. Viszont az ételek bőségesek és finomak. Félpénzes kupont mindig elfogadják. Bátran ajánlom mindenkinek, vannak napi ajánlataik is, viszont arra számítani kell, hogy a drágább helyek közé tartozik.
2017. augusztus 22.a párjával járt itt 55 Barátságos pincér fogadott minket, ízlésesen berendezett az étterem is, de jó idő lévén a teraszon foglaltunk helyet. Régóta terveztük már, hogy egyszer kipróbáljuk ezt a helyet. . . sajnáljuk, hogy idáig vártunk vele. Az étteremnek saját parkolója van, baba és gyermekbarát hely. Játszótér,pelenkázási lehetőség is adott.
Délután jártunk ott egy késői ebédre, de rajtunk kívül még jó páran voltak. A leves és a májgombóc is nagyon finom, ízletes volt. Kétszemélyes tálat kértünk, bőséges köret járt hozzá, 3 féle hús volt tálalva,nagyon kiadós volt. Ár-érték arányban is megfelelő. Falusi vendéglátó hely lévén meglepően széles körű a választék. Bátran ajánlom mindenkinek aki a környéken jár :)
Biztosan visszatérünk mi is.
2017. május 7., csoporttal járt itt 45 Kirándulás után érkeztünk egy kb. 20 fős csoporttal. Érkezés előtt kb. egy órával jeleztük érkezésünket, hogy számítsanak ránk. Ehhez képest 3 asztalt jelöltek ki számunkra. Össze tudták volna őket forgatni, hogy a csapat ne váljon szét, de így kénytelenek voltunk külön ülni. A pincérek egy kicsit szétszórtnak tűntek.
Felesleges volt kapkodniuk, így sajnos a férjem lasagne-ja középen hideg volt, a széle pedig nagyon száraz. Nem igazán volt férfias adag, elég volt amíg hazaértünk. . . Az én ételem finom volt, bár a hús borban való pácolását nem vitték túlzásba. Mennyiségre nekem mondjuk elég volt, jól laktam. Ár érték arányban az ár és a mennyiség lehetne nagyobb összhangban. Ha arra felé járunk lehet,hogy betérünk még, mert összeségében hangulatos, jó hely.
2017. május 7.családjával járt itt 55 Egy vásárolgatós napunkon pihenésképpen tértünk be ide egy késői ebédre. Nagyon régen jártunk már itt, ezért izgatottan vártuk az étlapot, ételeket is. Sajnálom, hogy ezekben a jó időkben sincs limonádé, se barackos tea, de a citromos jegestea citromkarikával nagyon finom volt. A pincérek barátságosak, kedvesek és figyelmesek.
Nagy választék van mindenféle húsokból. Mi a májas-gombás szeletet és a snidlinges -tejszínes csirkemellet kóstoltuk meg. Az ételek nagy adagok voltak, bőségesek, finomak. Meg sem tudtuk enni, kérésünkre be is csomagolták. Nem kellett sokat várni az ételekre, közben pedig a hangulatos étterem lehetőséget nyújtott egy jó kis beszélgetésre. A fények, díszítés is érdekes és szép. Bátran ajánlom mindenkinek aki enne egy jót, vagy szeretne egy családi eseményt megünnepelni, ugyanis nagy befogadó tér van.
2017. január 28., kollégákkal járt itt 55 Győrben dolgoztunk, és egy helyi kolléganőtől kértem ötletet, hogy hol tudnánk egy jót ebédelni. Egyből ezt az éttermet ajánlotta. Az interneten már ki is néztük, hogy a napi menü melyik főételét szeretnénk elfogyasztani. Az étterembe érve egy nagy hely fogadott, sok asztallal (amelyik nem csak 4 személyesek voltak, hanem több 6-8 személyes is volt).
Amint leültünk jött is a pincér és kaptunk 1-1 pohár szódát. Egy-két perc múlva egy nagy edényben hozták is a levest. Sertésragu levest szolgáltak fel aznap. Bőségesen volt benne hús, zöldség, tészta. Nagyon finom volt. Közben jöttek is megkérdezni, hogy melyik főételt szeretnénk. Lecsós marhaszeletet kértünk tarhonyára. Kolléganőm kérésére ő rizibizivel kapta. Az adag kiadós volt és nagyon finom. Hétfőtől vasárnapig várják menüvel a betérőket. Lehet előfizetni is, egyébként pedig 1200 ft egy menü ára. Maximálisan megérte, bátran ajánlom mindenkinek. Legközelebb is ide megyünk ebédelni.
2017. január 28.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Férjemmel érkeztünk ebédelni az étterembe. Korábban már jártunk itt, tudtuk, hogy sokan vannak, így kicsit ebédidő után érkeztünk, hogy legyen helyünk. Sokan voltak, de még voltak szabad asztalok. Az italrendelést gyorsan fel is vették. Nagyon kedves, mosolygós Úr volt a pincérünk.
A férjem bogrács gulyást kért, ami sósabb volt a kelleténél, viszont kellő mennyiségű "sűrűje" volt a kis bográcsban. (két tányérra való adagot adott ki) Én vargánya krémlevest ettem, ami nagyon finom volt a sajtgombóccal. Főételként almaszószos grillezett csirkemellett kértem, párom pedig baconnal, sajttal töltött karajt. Az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. 50%-os kuponfüzetünk volt, melyet vasárnap is elfogadtak. Üdítőt, bort és kávét is kértünk, így a kuponfüzettel 4500 ftot fizettünk. Ami nem volt szimpatikus, hogy a díszítés a falon, (pl. a háló fölöttünk, egyéb cserép tárgyak) nagyon porosak voltak. Nem ártana néha napján azokat is letörölgetni. Összességében elégedettek voltunk, jól lakottan távoztunk az étteremből és biztosan visszatérünk máskor is.
2016. december 29.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Vacsorázni tértünk be a Tinódi étterembe. Jártunk már itt párszor, így tudtuk, hogy nem fogunk csalódni. Sok asztalfoglalás volt már, és több eseményt is tartottak, de a pincér talált nekünk gyorsan egy asztalt. Kedves személyzet fogadott minket, gyors kiszolgálásban volt részünk. Az ételek nagy adagok voltak, szépen tálalva és díszítve.
Ár-érték arányban megfelelő. Kicsit több mint egy órát töltöttünk itt. Felvették a rendelésünket, kihozták a főételt és az italokat, majd utána rendeltünk desszertet. Mindennel elégedettek voltunk, biztosan visszatérünk még.
Érdekes
2016. december 29.a párjával járt itt 45 Ma újra visszatértünk a fürdőbe, levezetni az egész éves feszültséget, rápihentünk a szilveszterre. Elég sokan voltak a fürdőben, de szerencsére a nagy parkolóban akadtak még helyek. 50%-os kuponfüzettel, 2400 ft-ért ketten vettük igénybe a fürdőt. Folyamatosan takarítják a fürdőt, rendezett és tiszta.
Kellemesen meleg a levegő, így senkisem fázik meg, aki kijön a medencéből. Egy negatívumot tudnék mondani, ami nagyon felbosszantott a nap folyamán. Értem én, hogy egy büfé van, két fő kiszolgáló személyzettel, de hogy egy spagettire ("frissen főzik a tésztát" - ígérettel) 1, azaz EGY teljes órát kellett várni, majdpedig egy gulyáslében ázó tésztát kaptunk, egy kis íztelen hússal és egy csipet sajttal, felháborító. kb 1000 ft / adag. A pizzáról lebeszéltek minket, mert hogy 25 percet kellett volna rá várni. . . . De a fürdő személyzete kedves, segítőkész. Biztosan visszatérünk jövőre is, maximum csomagolok magunknak itthon egy kis útravalót. . . . :)