2016. október 22.családjával járt itt 55 Testvéremmel érkeztünk ebédelni az étterembe. Eléggé éhesek voltunk, a húgom pedig nagyon válogatós így nem lehet vele csak úgy beülni valahová. Szimpatikus volt, hogy már a kapualjban ki volt rakva az étlap. Kétféle levesből tudtunk választani, és kb 15 féle főételből.
Van mindig csirkemell, vegetáriánus menü, tészta, főzelék, sertés hús is különböző elkészítéssel. A levest egy nagy tálban kaptuk meg, így annyit merhettünk amennyi jól esett (nem vagyunk nagy levesesek). Menünk mellé kedvező áron választhattunk italt, savanyúságot is. Finom ételeket kaptunk, gyorsan ki is szolgáltak minket. Egy kicsit mogorva pincért fogtunk ki, aki eléggé sürgetett minket, így úgy gondoltuk, hogy a desszertünket már máshol fogyasztjuk el. Az árak elfogadhatóak, kb. 1500 ft / fő (leves, főétel, savanyúság, ital/ áron finom és jó adag ebédet kaptunk. Az asztalok, étkészletek és a mosdót is tisztának véltük. Bátran ajánlom mindenkinek a helyet, még mi is biztosan visszatérünk.
2016. október 21., kollégákkal járt itt 45 Kollégámmal érkeztünk munka után ebédelni. A pincérhölgy kicsit kelletlennek tűnt. Az étterem üres volt, halk zene szólt a háttérben. Az asztalunk nem volt a legtisztább, még az előző vendégek ételmaradványai fel-fel bukkantak a tányéralátét mellett. Bőséges választék volt, (ízesített sört sajnos nem tartanak) italok és ételek tekintetében is.
A vargányás sajtkrémleves finom volt, de inkább sajtkrémlevesre hajazott. Aszalt gyümölcsökkel töltött pulyka áfonyamártással finom volt, a krumpli sótlan volt, nagyon töményen volt a pulyka megtöltve a gyümölcsökkel, ami nem feltétlenül baj, de eléggé "fullasztó" volt. A mosdóra egy kis takarítás ráfért volna, akárcsak az étteremre. Összességében nem volt rossz, nem zárkóztunk el attól, hogy még visszatérjünk. Jól laktunk, árban elfogadható a hely, napi menükkel is várják az éhes vendégeket.
2016. október 20.családjával járt itt 45 Nagy befogadó képességű a kávézó, nyáron és jó időben a terasz is használható. A pincérek segítőkészek, barátságosak. Nagy választék van, mindenki megtalálhatja a számára és hangulatának megfelelő kávét. A kisebbeket játéksarokkal várják, ami szerintem nagyon ötletes. Minden hónapban megújuló kávélappal és havi ajánlattal készülnek.
Nem a legolcsóbb hely, 500-600 ft között mozog egy normális adag kávé. Finom shakek és limonádék vannak. A sütemények is finomak és különlegesek, bár azért a pár falatért drágállom, de hát nyilván nem ezzel akar az ember jól lakni. . . Legyen szó üzleti tárgyalásról, baráti találkozóról, randiról, itt mindenki kényelembe tudja magát helyezni. Bankkártyával is lehet fizetni. Próbáljátok ki bátran, nem fogtok csalódni! :)
2016. október 20.családjával járt itt 55 Esküvőnk szervezésekor nem volt kérdés, hogy hol is tartjuk majd a lakodalmat. Előtte voltunk már ott párszor a családdal és sohasem csalódtunk. Bőséges választék és mennyiségű étel. Kedves felszolgáló személyzet, jó hangulat jellemzi a helyet. Ár érték arányban is elfogadható. Hétköznap menükkel várják a betérő vendégeket.
Az étterem és a mellékhelyiség is tiszta, nagy befogadó tér és terasz is van. A parkolóban sok autó elfér. Mindenkinek ajánlom a helyet családi és baráti összejövetelekhez is.
2016. október 20.a párjával járt itt 55 Régóta indultunk a sümegi várat együtt is felfedezni, és végre idén nyáron oda is értünk. Nagyon jó ötlet, hogy változatos programokkal várják az érdeklődőket, így akár egy egész délelőtt vagy délután kényelmesen eltölthető itt (gyermekekkel is! ). Mindent ki lehetett próbálni: íjászkodás, célbadobás, sólymászkodás és még sorolhatnám.
. . Az idegenvezetést célszerű kérni, sok érdekes információt elmond a kísérő. Játékok, kis filmek is folyamatosan mentek. A büfénél emléktárgyak és italok is elfogadható áron vannak. A pultosok kedvesek és segítőkészek (elsősegély doboz is náluk van kötszerekkel és gyógyszerekkel - sajnos megtapasztaltam). Mindenkinek el kell jutnia egyszer ide és időt kell szánnia erre a gyönyörű várra.
2016. október 18.barátokkal járt itt 45 Nyáron mentünk mozizni, akkor szúrtam ki, hogy nyílt valami új üzlet a régi színpad helyén. Akkor már tudtam, hogy ki kell próbálnom. Egy jó hónappal később a barátnőmmel csajos napot tartottunk, így gondoltuk, hogy kísérletezgetéssel vágunk bele a délutánba. Belépve az étterembe, furcsán éreztük magunkat, kicsit féltünk is, hiszen még sohasem ettünk sushit.
Mindenki minket nézett, hogy mit is keresünk mi ott. Megérkezett a pincérhölgy. Kicsit vontatottan felvette az italrendelést. Barátnőm italának egy jó részét melléöntötte, de nem ajánlotta fel, hogy hoz helyette másikat (kifizetni persze ki kellett, de hát a borravaló nagyságával azért kompenzáltuk ezt a hibáját). Gondoltuk kérünk segítséget, kikérjük a véleményét, hogy mit lenne érdemes megkóstolni, illetve az általunk kinézett étel finom-e, mit is takar a név valójában. Segíteni nem tudott, nem kóstolta még amit kinéztünk, nagyjából elmondta, hogy amit ajánlott abban mi van, de egyáltalán nem volt segítőkész. (már majdnem felálltunk és eljöttünk)
Az ételeink gyorsan elkészültek, különleges ízélmény volt. Ízlésesen tálalva kaptuk meg az ebédünket. Valószínüleg visszatérünk még, hiszen az étellel nem volt problémánk, de a pincérhölgy nagyon barátságtalan volt. Az ilyen embereknek nem kellene ilyen helyen, emberek között dolgozni. A hangulat jó volt, hiszen a plázában szólt a zene. Az evőeszközök, asztalok, poharak tiszták voltak.
2016. október 18.a párjával járt itt 55 Volt pár dolog, amit meg szerettünk volna ünnepelni a Férjemmel, így kedvenc éttermünkbe tértünk be ünnepelni. A pincérhölgy nagyon kedves volt, ajánlotta is az új őszi kínálatot. Ajánlásából kiérződött, hogy valóban kóstolta már az ételeket, így két újdonságot kóstoltunk meg.
Az egyik választottunk a sonkás tortilla tekercsek voltak fokhagymás szósszal, a másik pedig fetás szűzérme szőlőraguval, jázmin rizzsel. Hihetetlen ízélmény, nagyon szép tálalás. Az ízesített fröccs nagyon jól van elkészítve, igazán különlegesek és finomak a szörpök is. Örülök, hogy nem kellett csalódnunk, és remélem, hogy máskor sem kell. Kicsit ugyan várni kellett a sorunkra, de elég sokan voltak az étteremben, de hát ezzel mindig számolunk. Ilyen finom ételekre máskor is várnék. Tényleg csak ajánlani tudom bárkinek ezt a helyet. Egy jótanács: Érdemes személyesen vagy telefonon foglalni helyet.
2016. október 18.a párjával járt itt 45 Az étteremben nagy pörgés van. Elég sok vendég jön-megy az ebédidő alatt és után is. Több pincérrel dolgoznak, így tényleg perceken belül jönnek felvenni a rendelést, hamar érkezik is a leves. Vannak különösen finom leveseik (pl. a tárkonyos), de van aminem tipikus "kockaleves" íze van.
A fűszeres, párolt pulykacombfilé inkább egy íztelen, sótlan főtt húsra hasonlított. Az étteremre egy festés nagyon ráférne, ugyanis a mennyezet nagyon kiábrándító, csúnya. Jó ötlet, hogy a menükhöz kedvezőbb áron lehet savanyúságot és üdítőt kapni. Ár érték arányban elfogadható az ajánlat, bár a választásnál jobb biztosra menni. A pincérek kedvesek, segítőkészek és gyorsak. Még biztosan visszatérünk, ha Sárváron járunk és ennünk gyorsan valamit ebédre.
2016. október 9., csoporttal járt itt 45 Vacsorázni tértünk be egy nagyobb csapattal. Két terem van az étteremben. Az egyikben egy esküvő volt, a másikban pedig mi vacsoráztunk. (kb. 60 főről van szó, így reggel előre leadtuk a rendelést)
Három pincéren "osztozott" a két társaság, így eléggé lassan ment a kiszolgálás. Két személyes hidegtálat kértünk.
A hal íztelen volt, langyos, a csirkemell és a sertés szelet hideg. Köretként hideg rizst és zöldségköretet kaptunk, valamint sótlan hasábkrumplit. Desszertet is kértünk (még a reggeli rendeléskor), de este már a betéréskor közölték, hogy ne is számítsunk desszertre. Ha valaki szeretne édességet vacsora után, 1-1 szelet országtortával tudnak szolgálni mindenkinek. Szép kártyákat és bankkártyákat is elfogadnak. Az árak elfogadhatóak lennének, ha finom, ízletes és meleg ételeket kaptunk volna. A mosdóban melegvíz nincsen, de alapvetően tiszta az étterem és a mellékhelyiség is. Ha nem ilyen sokan érkeztünk volna egy esküvő mellé, lehet, elégedettebbek lettünk volna, így előfordulhat, hogy adunk még egy esélyt az étteremnek a későbbiek folyamán.
2016. augusztus 29.családjával járt itt 55 Családommal érkeztünk a helyre, kora délutáni ebédre. A hely tágas, hangulatos, a pincérek kedvesek és mosolygósak. A cigánypecsenyére egy kis sütés és fokhagyma ráfért volna, de minden más nagyon finom volt. A tál bőséges és ízletes az öntetekkel együtt. Bőséges ital és ételválaszték van, finom limonádékkal készültek a nyárra.
A helyhez tartozik egy palacsintázó rész, és ha csak iszogatni szeretne az ember, az is megoldott. Gyors kiszolgálás és tisztaság jellemzi a helyet. Ár érték arányban is megfelelő. Szép kártyával és Erzsébet kártyával is lehet fizetni, ami szintén nagyon pozitív. Bátran ajánlom másoknak is, mi még biztosan vissza térünk.