2022. február 16.a párjával járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Jártunk már több 100 étteremben a világon, de ilyet még nem tapasztaltunk mint itt. Kakaós csigát majszolgatva a pultos lány, a pincér borravalót elfogadva közölték, hogy tudták, hogy más ételt hoztak ki mint amit kértünk (nem látszott rajta, mert ugyanaz az étel több variációban kapható, különböző akár majdnem kétszeres áron, alapanyagtól függően), de mivel megkóstoltuk így ki kell fizetni NEM azt amit kértünk hanem amit ADTAK annak az árát.
Egy szóval sem említették amikor elénk tették az ételt, hogy nem az amit kértünk, csak utólag, amikor megláttunk a számlán a dupla árat. Elvárás, hogy mi ismerjük fel az ételt, de a szakácsnak nem kell ismernie az alapanyagokat. Elnézés, kompenzálás elmaradt, még kikérték maguknak, hogy miért reklamálunk. Nem is értem, hogy engedheti meg magának ezt a mai világban egy "étterem". Az étel egyébként még finom sem volt.