2019. május 14.gyerekekkel járt itt 55 2018-ban jártunk először a szállodában, mivel nagyon elégedettek voltunk, idén is visszatértünk. Központi fekvésű, mégis nagyon csendes. A személyzet segítőkész, mosolygós és gyerekbarát. A szoba megfelelő méretű még pótágyazva is. Tetszett a csomaghoz járó ajándék fürdőjegy és lovaglási lehetőség.
Ár-érték arányban verhetetlen, még hosszú hétvégén is! Plusz pont, hogy 12 éves korig ingyenes a gyerek szállása és reggelije, ami svédasztalos, és nagyon bőséges. Sajnos vacsorázási lehetőség továbbra sincs a szállodában, de pár méteren belül több étterem kínálatából választhattunk. Az egyetlen negatívum, hogy az előző évhez képest, hogy fizetőssé tették a mélygarázs használatát.
2019. február 11.gyerekekkel járt itt 45 2 napos kiránduláshoz kerestünk korrekt árú szálláshelyet, így találtunk rá a vendégházra. Korábban elfoglalhattuk a szobát, ami az udvarra nézett, így csendes volt. Viszont nagyon meleg, mert nem lehetett szabályozni a fűtést. Tetszett a zárt parkoló, és hogy közel van a belváros.
A reggeli megfelelő, csak kicsit zavaró, hogy az udvaron át kell menni egy másik épületbe az elfogyasztásához, ami hűvösebb időben kicsit kényelmetlen lehet. Ami negatívum, hogy éjjel egy másik vendég ajtócsapkodására riadtunk, bár erről nem a szálláshely tehet.