2024. augusztus 31.gyerekekkel járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Soha életemben nem ettem ilyen szörnyű harcsapaprikast. Zsíros, büdös, hal húst nem tartalmaz. Utána mind a hárman undorodunk a haltól is!
2019. július 30.a párjával járt itt 55Viszonylag elég gyakran térek be ebbe az étterembe. Egyszerű és ugyanakkor finom. Nem túl nagy a választék az étlapon, de az minőségi. A kiszolgálás minőségi, sőt igényes. A felésegemet a tiszai harcsapaprikás, engem a marhapofa csípős bosrsmártással kápráztatott el. A limonádéjuk is kiváló. Azt azért elmondom, hogy egy pici hiányérzetem van. Nincs az étlapon a jól megszokott Jókai bableves, a babgulyás.
2019. július 27.gyerekekkel járt itt 55Nem először fordulunk meg itt. Most is természetesen pozitív élményekkel. Kislányommal érkeztem, s dél már elmúlt. Átutazóban voltunk. De, ha Miskolc és egy jó ebédre vagy vacsorára vágyok, akkor maradok a jól bevált étteremnél. Ez pedig nem más, mint Kispipa. A választott étel halászlé volt. Pontosan azt kaptam, amire számítottam. Ritka az ilyen étterem. Tehát ajánlom mindenkinek.
2019. július 27.családjával járt itt 35 Családosan érkeztünk, s majdnem mindenki halászlevet rendelt. Éhesek voltunk, egyszerű étterembe tértünk be, nem is vártunk nagy csodát. Bár a harcsa halászlé cápaharcsából készült, ami kicsit csalódás (nincs íze ennek a halnak), de összeségében mégis elégedettek voltunk. Az alaplé íze jó volt.
Azt viszont mrgjegyezném, hogy kakaós palacsinát senki ne akarjon itt enni. Borzasztó! Homok ízű, nagyon gyenge minőségű kakaópor miatt fullasztó.
2019. január 17.gyerekekkel járt itt 55 Egyre válogatósabb vagyok, s talán emiatt választok csak olyan helyet, néhány kellemes perc letöltésére, mint a Csokonai étterem. Remek kiszolgálás, ízletes ételek, kellemes megelepetés fizetéskor, hiszen születés- és névnapját ünneplő lányaim főételének ára levonásra került a végösszegből.
Egy picit ugyan árnyalta a zene kifogásolható minősége az ott tartózkodásuk végét, de az összességében nem befolyásolta a véleményemet.
2018. január 15.családjával járt itt 55Kellemes környezet, igényes, ízletes ételek. Családdal érkeztem és mind a négyen elégedettek vagyunk.
2015. augusztus 17.a párjával járt itt 55 Másodszor vacsoráztam itt. Bevallom őszintén, hogy az elmúlt időszak átlagos éttermei után nem vártam nagy csodát, lehet ez volt az oka, hogy káprázatosnak találtam ezt az éttermet. Hétköznap lévén, kevés vendég volt, ezért a kiszolgálás sem váratott magára. Gyors, céltudatos rendelést követően, már a látvány is kecsegtetőnek tűnt.
És. . . , amikor belekóstoltam, akkor történt a csoda. Varázslatos ízek, a marhahús porhanyós, pont ahogyan én szeretem. A feleségem csirkemellet rendelt, ami kivételesen ízletes volt, nem volt tescós (ízetlen, tápos). Középkori jellege az ételek mennyiségét hűen tükrözte, de árában mérsékeltebbek a konkurens éttermekhez képest is. Ez az a hely, ahová vissza szeretnék térni!
2015. május 12.családjával járt itt 45 Idősebb lányommal egy hétköznapi svédasztalos menüt fogyasztottunk el. Meglepetés volt számunkra, hogy egy kis városban ilyen igényes éttermet találunk. Azonban a meglepetésemet beárnyékolta az, hogy ismeretlenként érkeztem, s ezért furcsa, sőt aggódó tekintetek vettek körül.
Talán ezért sem éreztem, hogy a kiszolgálás megtarthatta volna az első benyomásom alapján készült igényesség jelzőjét. Olyan érzésem volt, hogy mit keresek én itt, hiszen mindenki mindenkit ismer; egy baráti társaságba csöppentem? De az is lehet, hogy rosszkor érkeztem, mert valóban sok lehetett a helyi ismerős, menüt jöttem fogyasztani egy nem túl nagy városba. A menü tetszett, az elfogyasztott étel finom volt, semmi különlegesség, inkább átlagos egy három csillagoshoz képest. Érdekes volt, hogy nagy a különbség a rendszeresen itt fogyasztok és alkalmi betérők árai között. Ha úgy adódik, ismét próbát teszek itt. Lehet negatív kicsengésű az írásom, mégis pozitívnak szántam. Az étteremnek legyen okulására.
2015. május 6.családjával járt itt 55 Tegnapi napon kisebbik lányommal egy igazán igényes étteremet kerestünk, ahol a hangulat és ízvarázs emléket hagy bennünk. Bevallom őszintén, hogy az árához képest többet kaptunk. Kedves, udvarias kiszolgálás mellet a tisztaság, ami nekem nagyon fontos, jó benyomást tett erről az teremről. Gasztronómiai ínyencséget kaptunk.
Valóban nem nagy a választék, hiszen délben csak bőséges menüjük van, szerintem hétköznap akar az igyekvő, akár a kiránduló ember igényeit ki tudja elégíteni. Egy dolog kicsit zavart, hogy magyar hagyományokra épülő gasztronómia összemosódik a francia ínyencséggel; nem szeretem a franciákat!
2015. május 4.barátokkal járt itt 55 Rövid ideig éltem Szolnokon, de ezt a cukrászdát megismerni egy maradandó élmény. Sok helyen megfordulolok, Szeged A Capella, Debrecen Kis Mandula vagy Mignon cukrászda, Nyírbátor Csekő cukrászda vagy Bp. az exclusive Daubner és sorolhatnám a sok-sok különlegességgel bíró cukrászdákat, megis azt kell mondjam, a szolnoki mindent visz.
Élményt nyújt az íz! Megfizethető és bár hatalmas választék nincs, megis elegendő, hogy találjak valamit magamnak, amivel elkényeztetem vendégeimet, sőt magamat! Jó a Daubner biztos másként ítélné a helyzetet, de nekem az íz-kompozícióhoz az ár túl van reagálva. Ott a környezetet, hangulatot és az alkalmazottakat kell megfizetni, a süti másodlagos. Remélem, aki csak ezért megy Pestről, hogy megkóstolja, az sem fog csalódni, mindenesetre javaslom, hogy kösse össze a látogatását mondjuk a halászcsárdával.