2014. január 27.a párjával járt itt 55 A napokban a feleségemmel vacsorázni akartunk és úgy gondoltuk, fedezzünk fel egy olyan éttermet amit még nem ismerünk. Az étterem cukrászdával együtt, de elkülönítve működik. A hely nem nagy, de gusztusosan berendezett, tiszta. A pincér minden rezdülésedet figyeli, de nem tolakodó. A rendelés gyorsan felveszi.
Az étlap nem tartalmaz sok ételfajtát, ami egyébként is csak megzavarja a vendég gondalatvilágát. Viszont ami az étlapon van az mind nagyon ínycsiklandozó gondolatot, ébreszt. Az árak teljesen a földön járnak, tehát nem a realitástól elrugaszkodóak. Az ételadagok elfogyaszthatóak, még az is jóllakik, aki jóétvágyú fiatal férfi! Azért szerintem senki nem megy étterembe, hogy elfogyaszthatatlan mennyiséget kapjon, és amit nem bír megenni azt becsomagolva, hazavigye. A hazavitt étel már persze soha nem olyan, mint ahogy azt az étteremben felszolgálták. Nyáron egy hangulatos kerthelység tartozik az étteremhez, ahol a cukrászda kínálatából is lehet rendelni. Az egész létesítmény a belváros szívében található, de nem zajos, de dizskrét hely. Javaslom annak aki belvárosi séta közben szeretne étkezni, vagy nyáron fagyizni egyet a kerthelységben. Sz. Lajos
Szeged
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 55Az összes száloda közül ennek a szállónak kiemelkedően jó a konyhája!
Egy kisgyermekkel voltunk, de gond nélkül telt az idő.
A szálloda elhelyezkedése, megközelítése egy kicsit körülményes, de ismételt igénybevétel esetén ez már nem jelent gondot.
Amennyiben módunkban áll, nyáron is felkeressük a szállót.
2013. április 2.a párjával járt itt 55 Az új épületben voltunk elszállásolva, tehát azon oldali wellness-t vettük igénybe. Minden rendben volt, egyedül a szauna padlójára fektetett perforált gomiszőnyeg ami nem oda való. Ezt minden hol fa ráccsal oldják meg, úgyanis az nem csúszik. A vendég óhatatlanul behordja a vizet a lábán, ami szétterül a padozaton és a gumi csúszik rajta.
Teljesen balasetveszélyes. Én magam is -pedig gyakorló szaunázó vagyok- kis hiján hanyatt astem a gumiszőnyeg elcsúszása miatt! Javaslom az észrevételem alapján a helyzet megoldását, ami a szálloda érdeke is (baleset esetéből kifolyó kártérítés, stb. )