2018. augusztus 6.a párjával járt itt 45 Természetközeli elhelyezkedése, maga az épület ódon falai mintha meséltek volna:) A vendéglátó hozzáállása is minden igényt kielégítő volt. Mindössze két dolog volt, amit megjegyeznék. Először is javasolnánk a szállásadónak, hogy a szobaablakokra tegyen fel szúnyoghálót, ui. minden este félve nyitottuk ki az ablakot, de muszáj volt a nagy hőség miatt.
Azonban kénytelenek voltunk a függönyt elhúzni, hogy ne jöjjenek be a bogarak, lepkék, így viszont a levegő nem mozgott semmit sem, a szoba még így is tele lett bogarakkal, sajnos szúnyoggal is. Véleményünk szerint ez egyszerűen orvosolható probléma. A másik dolog már kevésbé egyszerű, de hasznos lenne. A fürdőszobánkban volt ablak ugyan, de nem nyitható, ami télen, nyáron komfort érzet csökkentő, ui. a szoba felé nyilván nem szellőztet az ember, főleg ha ott amúgy is meleg van. . . Így a fürdőben nagyon kellemetlen tud lenni a levegő és még reggel is vizes volt a burkolat, ami ugye további problémák előidézője. . .
2018. június 30.a párjával járt itt 45A szomszédos apartmanból jöttünk ide étkezni.
Valójában egy roppant egyszerű hely, de szerethető.
Ahhoz képest, hogy mindkétszer menüs verziót választottunk, elégedettek voltunk a minőséggel és a mennyiséggel is.
A személyzet kedves, készséges volt!
Rengeteg volt a szúnyog, de erről nyilván nem az étterem tehet.
2018. június 27.a párjával járt itt 15 Talány számunkra, mi okból engedheti meg manapság egy szállásadó, hogy ennyire nemtörődöm módon bánik a vendégekkel. A fő problémánk ezzel volt, és akkor még nem beszéltünk a kényelmetlen ágyról, tisztaság hiányáról, az egész épületet átjáró kellemetlen szagról, a svédasztalos reggeliről-ez volt a tejszínhab a tortán!
! ! Szűk, sötét helyiségbe nyomorítva, 3 asztal 20 vendégnek. Nincs kávé, külön kell megvenni, de még az is ihatatlan ízű. . . Szerintem a többi szállóvendég sem tudta hova jön. Mi ide soha többé! ! !
2018. március 28.a párjával járt itt 25 Nem tetszett, aminek legfőbb oka a szoba kialakítása, az ágy kényelmi fokozata, szűkös tér, a fürdőszoba, azon belül a zuhanyfülke milyensége okozta. Regenerálódni mentünk, de az ágy kényelmetlensége okán úgy jöttem el, hogy minden porcikám fájt. Ezt a fürdő némileg feledtette, de mégsem sikerült csak arra összpontosítani.
A Hotel elhelyezkedése nagyon kedvező, azonban egyéb okok is eredményezték a lehangoló véleményünket. A svédasztalos reggeli teljesen rendben volt, azonban ez a vacsorára már már nem volt igaz. Felnőtt férfi vendégnek szerintem nagyon diszkrét az adag, a választék sem volt kedvező. Felejthető volt az ott töltött 2 éjszaka. . .
2017. március 17.a párjával járt itt 55 Hosszú ideje nem jártunk sehol, így nagyon fontos volt, hogy jó helyre mehessünk. SIKERÜLT! 3 éjszakát töltöttünk itt, az első nap után azt mondtam, hogy ide bármikor visszajönnék! Elégedettek voltunk a szobával, az étkezés is teljesen rendben volt, a személyzet is nagyon kedves volt.
A környéket idő hiányában nem jártuk végig, hagytunk a következő alkalomra is! Ajánlom bárkinek!