2022. szeptember 16.a párjával járt itt 55 Egy hetet töltöttünk Győrben a Radó szigeten,az Arany Szarvas Panzióban. A szállás alatt lévő teraszon ebédeltünk a Captain Drake's Pubban. Reggelit a szállás éttermében lehetett elfogyasztani. Mindennel meg voltunk elégedve! Kedves kiszolgálás! A szobában klíma,hűtőszekrény volt, amik jól jöttel a nyári nagy melegben!
A panzió zöld környezetben,a Rába partján fekszik. Szemben a Püspökvár -Toronykilátó,ami esti kivilágításában az erkélyről gyönyörködhettünk! Rövid sétával a belvárosba jutottunk.
2022. március 22.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csodaszép környezetben, a gyönyörű szállodában kitűnően éreztük magunkat! Kilátás a gyönyörű parkra! Nagyon udvarias alkalmazottak. A félpanzió ellátás választékos, finom, minden igényt kielégítő! Séta a függőkertben,a Hámori tó partján, sok-sok látnivaló a környéken!
2018. november 11.a párjával járt itt 55 Májusban töltöttünk el 5 napot a hotelben. Akkor van a házassági évfordulónk. Mikor elfoglaltuk a szobát, egy üveg behűtött pezsgő 2 pohárral várt minket egy üdvözlőkártyával! Nagyon köszönjük a figyelmességet! ! ! Jól éreztük magunkat,a recepción nagyon figyelmesek voltak. A reggeli és a vacsora nagyon választékos és finom!
A felszolgálok nagyon figyelmesek és kedvesek. Mi sokat kirándultunk,bejártuk Sopront és környékét,átmentünk Ausztriába is. Több programot szervezett a hotel. Mi utolsó este a Sörházdombi fáklyás sétára mentünk el. A kilátóból élmény volt látni Sopron fényeit! A hölgy aki vezette a csoportot nagyon felkészült volt,sok mindent megtudhattunk a Lövérről,stb. . . Ajánlani tudjuk a hotelt! Még visszatérünk egyszer!
Hotel Lövér válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen a dicsérő szavakat Köszönjük a pozitív visszacsatolást, hogy amit csinálunk, a vendégeinket elégedetté teszi! Nagyon örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk eltöltött idő. Reméljük mihamarabb visszatérnek hozzánk!
2018. december 21., Hotel Lövér