2018. november 20.egyedül járt itt 45A szálloda közel van a központhoz, kényelmes volt a superior szoba, a személyzet kedves, udvarias. Tudom, hogy állatbarát szálloda, de ugy gondolom, hogy kutyákat - főleg nagytestű kutyákat - az étterembe mégsem kellene beengedni higiéniai okokból.
A wellnes részleg kellemes, kitűnő relaxációt kínál.
2018. július 15.a párjával járt itt 45 Teljesen meg voltunk elégedve a hotellel, a személyzet kedves és udvarias, a reggeli bőséges. A szálloda elhelyezkedése ideális, a kertből egyből besétálhattunk a vízbe, pár perc séta a szabadstrand, a központ és a hajóállomás. A vacsora a szomszédos Flamingó étteremben izletes volt, a személyzet ott is kedves és szolgálatkész.
Összességében véve tökéletes pihenés volt, másoknak is ajánlani tudom, és mi magunk is szivesen foglalunk ide máskor is.
2017. október 21.a párjával járt itt 55A szálloda gyönyörű, a szobák kényelmesek, a személyzet udvarias. A félpanziós ellátás minden igényt kielégit, a reggeli és vacsora választék kifogástalan. A szálloda megközelítése jó, a belváros gyalogosan egy kiadós sétával elérhető, de a helyi busz közlekedéssel 5 percen belül a városközpontba értünk. Az Aquapolis élményfürdő kitűnő szórakozást nyújtott.
Hunguest Szeged (korábbi Forrás) válasza
Kedves Novákné Szegő Éva!
Köszönjük véleményét, örömünkre szolgál vendégül látni Önöket!
Szeretettel várjuk Önöket ismételten a közeljövőben!
2017. október 25., , Hunguest Szeged (korábbi Forrás)