2020. augusztus 23.a párjával járt itt 55 Idén augusztusban nyolcadszor voltunk a feleségemmel itt a Bodza Vendégházban. Gondolom, a szám magáért beszél. Tulajdonosváltás volt ugyan, de ez semmit sem változtatott azon a tényen, hogy jövő augusztusban is ide szeretnénk jönni. Már a korábbi években is tettem itt, ezen a fórumon említést erről a vendégházról, véleményem azóta sem változott.
A vendégház egyik nagy előnye a nagy és szépen karbantartott kert, amely gyerekek nagy öröme.
2019. augusztus 19.a párjával járt itt 55 Hetedszerre is megint ide jöttünk a feleségemmel két hétre pihenni, ha lehet, jövőre is ide jövünk, mert a mi igényeinket maximálisan kielégíti az itteni szolgáltatás. Nem véletlen, hogy 2012 óta minden évben ide jövünk. Bárkinek ajánlom, aki ilyen körülmények között szeretne nyaralni.
Ismét köszönetünket szeretném kifejezni a Pozsonyi házaspárnak a szokásos fogadtatásért és mindenért, ami megint feledhetetlenné tette pihenésünket.
2017. augusztus 20.a párjával járt itt 55 Mint azt a címben is leírtam, idén augusztusban ötödjére is újra ide jöttünk feleségemmel a Bodza Vendégházba. Továbbra is mindennel meg voltunk elégedve, jövő augusztusban is ide szeretnénk jönni pihenni, kikapcsolódni. Már most lefoglaltuk a helyet, biztos, ami biztos. Tavaly is így tettünk és nem bántuk meg.
Bárkinek tudom ajánlani, aki ilyen helyen szeretné a nyári szabadságát eltölteni.
2017. április 13.a párjával járt itt 35 A családomtól kaptuk ajándékba ezt a két éjszaka-három nap ottlétet Visegrádra, szívesen mentünk, mert még sosem voltunk Visegrádon, csak átutazóban. Kedves fogadtatás után kiderült, hogy a második szinten van a szobánk,/tetőtér/ rengeteget kellett lépcsőzni, ami a mi korunkban nem egyszerű.
A szoba szűkös, az ágy /rugós sezlon/ kényelmetlen és recseg-nyikorog,a rugók itt-ott majdnem kilógnak, a párnák laposak és göcsörtösek, leginkább aludni nem tudtunk. A fürdőszoba(? ) akkora volt, amekkora, /kicsike/. Az ún, "wellness részleg nem állt másból, mint egy langyosvízű fedett "kacsaúsztatóból", egy infraszaunából és egy külső max. 4 személyes jakuzziból, amit hetente javítani kell, hogy működjön. Sószobának csak a helye van meg. Szóval az egész kb. egy harmadosztályú vendégháznak inkább nevezhető, semmint háromcsillagos szállodának. A reggeli és vacsora jó volt. Ajándékba kaptuk, úgyhogy nekünk így nem került szinte semmibe, de teljes áron nem ezt várná a pénzéért a vendég.
2017. március 11.gyerekekkel járt itt 55 Ma, azaz 2017. március 11. -én 14:15-17 óráig voltunk itt, nem először. Minden nagyon jó volt, finomak voltak az ételek, udvarias volt a kiszolgálás. De! a 21. században a számítógép világában olyan ósdi módszereket alkalmaznak a megrendelést illetően, a foglaló és a végén a végösszeg kifizetése kapcsán, hogy az több, mint meglepő.
Átutalással fizettem a foglalót, ami nem szokványos ennél a cégnél, úgy látszik. A pincér kérte a rendezvény szerződést, még jó, hogy otthon kinyomtattam, rámcsodálkoztak, hogy nem a helyszínen fizettem ki a foglalót, hanem átutalással. És hogy a végén nem lehet bankkártyával fizetni, csak készpénzzel, az aztán igen fura helyzet egy ekkora cégnél. Ezektől a problémáktól függetlenül jól éreztük magunkat,köszönjük szépen.
2016. szeptember 19., csoporttal járt itt 35 Szeptember elejére szerveztem - több évtizeddel ezelőtt együtt, egy helyen dolgozó kollégák részére - egy úgynevezett "nosztalgiabulit". Létre is jött a találkozó, melynek mindannyian nagyon örültünk. A kiszolgálás a pincérek részéről kiváló volt. Többen jelezték azonban, hogy az ételek minősége kifogásolható -én nem fogyasztottam ételt, tehát ehhez a részéhez nem tudok hozzászólni.
A szellőztetés lehetőségének, illetve a klímaberendezés hiánya azonban kifejezetten kellemetlen volt - negyvenen voltunk kb. és meleg volt - magyarul izzadtunk erősen. Szerintem egy klímaberendezés beszerelése megnövelné a forgalmat nyári időszakban és így megtérülhetne a befektetés.
2016. augusztus 21.a párjával járt itt 55 Ismét itt nyaraltunk 2012. óta immáron negyedszer. Tavaly is ide akartunk jönni, de lecsúsztunk, mert óriási a jelentkezés erre a szép helyre. Az idei lehetőséget már tavaly októberben lefoglaltuk, mert biztosra akartunk menni. A fogadtatás a régi volt. Ismét több újdonságot fedeztünk fel, mint pl.
trambulin, röplabdaháló, parkolóhelyek átalakítása, fűtőtest a falon, kisbojler a konyhai mosogató alatt, védőháló a galérián. Egy szó, mint száz, már most közöltük a tulajdonos házaspárral, hogy jövőre is ide szeretnénk jönni nyaralni, pihenni.