2016. szeptember 27.a párjával járt itt 55A szoba szuper, az ágy nekem tul puha volt. A reggeli bőséges és választékos. A város központban fekszik. Az utca felöli oldal kissé zajos. Vacsorát hozatják, ameenyiben kér valaki. A welness rész tetszett. Több fajta szauna, gőzfürdő. Összességében kellemes a hely. 20 szobája van így nem éreztük a zsufoltságot. A szoba harmonikusan berendezett és igényes.
2015. március 10., kollégákkal járt itt 45 Sokszor voltam már itt. Legutoljára egy hete és nagyon jól éreztem magam. A személyzet kedves és barátságos. A konyha szolgáltatása kíválló. Parkolási lehetőség is van ami ingyenes. A reggeli bőséges, talán a reggeli italoknál a rostos gyümölcslét hiányolom a cukros-színes italok helyett. A szolgáltatásokat viszont lehetne fejleszteni pl.
konditeem, szauna. Esetleg ingyenes fürdőjegyekkel lehetne nagyobb létszámot nővelni holt szezonban is.
2015. január 6.a párjával járt itt 15 A párommal voltunk itt. Az félpanzió adagja sajnos elég kevés volt, lehet hogy inkább az étel lapról kellett volna rendelnünk. A Guliver oldsalon keresztül foglaltunk, de ott a negativumokat nem közölték a furom oldalon ? :( igy most itt teszem meg. A szállással a legnagyobb problémám az volt, hogy az ágyból több helyen kiálló rosdásrugok a hátmat összeszurkálták.
Az ágyról és a szóbáról több fényképet is készítettem akkor! ! ! ! ! Azóta messziről elkerülöm a helyett és nem ajánlom a haragosomnak sem. . . . . .
2015. január 6.családjával járt itt 25 A városban évente 4-6 alkalommal a párommal megszállunk általában mindig máshol. A megérkezésünkor kicsit furcsállotuk, hogy a be csekkoláskor azonnal ki kellett fizetnünk a szobát. A szállásunk alatt müködött az étterem így a konyhai zörejek mellett volt szerencsénk az illatokat is élvezni.
A LEGJOBBAN AZONBAN a régi levegőbefújó által keltett zajok zavartak minket föleg éjszaka. Hiába kapcsoltuk ki a zajok megmaradtak, igy másnap a kialvatlanság után a reggeli kellemes meglepetés volt. Bőséges és gazdag kinálattal.
2014. december 11.a párjával járt itt 55Ajánlom mindenkinek! A hely színvonalas és igényes. Az ellátás és a környezet is szuper. Nagyon jól éreztük itt magunkat és szívesen elmegyünk megint. A nyári pihenésünket is itt fogjuk tölteni. A strand fürdő is nagyon tetszett és szép a park is. Az elhelyezésünkkel is meg voltunk elégedve. Az ellátás is jó volt. Köszönünk szépen mindent.