szemesu

szemesu adatlapja

17Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2016.12.27
Utoljára itt2023.10.13

Néhány kiemelt értékelés

Szörnyű 2017. október 15.családjával járt itt
Ez az a hely, ahol a kilatast kell megfizetni, de azt jo dragan es ezen nemcsak a penzbelit, hanem a tapasztalatot is ertem. Par evvel ezelott jartam mar itt es kellemes emlekekkel tavoztam, ezert a tegnapi, szep oszi szombaton ugy dontottunk, hogy a nalunk vendegeskedo kulfoldi rokonat, ismerosoket is elvisszuk erre gyonyoru helyre, egy finom ebedre.
Gyenge 2018. július 23.barátokkal járt itt
Vasarnap delutani programkent mentunk a pecsi tv tornyot megnezni. A toronyhoz erve a kornyek eleg lehangolonak tunt, de meg ez sem vette el a kedvunket, hogy megnezzuk Pecs egyik nevezetesseget. Az elhanyagolt elocsarnokban a liftre varakozva tudtuk meg a tobbi varakozotol ( mert kiirva sehol nem volt), hogy egy kulso epuletben kell jegyet valtani a torony latogatasahoz.
Kiváló 2017. május 2.a párjával járt itt
Az idei majus elsejei ebedunket celzottan itt koltottuk el. Maskor is jartuk mar ebben a csardaban, sot meg baratainkat is elvittuk egy jo fatanyerost enni. Tegnap sem csalodtunk. Mivel az ido kellemes es napsuteses volt, a teraszon ultunk le es rendeltuk a "szokasos" 2 szemelyes pecsenye talat. Sok helyen ettunk mar kemenceben sult csulkot, de itt valami istenien keszitik.