2015. március 3.gyerekekkel járt itt 55 Egy nagyobb létszámú családi rendezvény keretében volt módom megtapasztalni az étterem szolgáltatásait. Már az előzetes egyeztetési megbeszélések során kellő rugalmasságot tapasztaltunk, a megbeszéltekhez a későbbiek során is maradéktalanul tartották magukat. Az ételek minősége, mennyisége és a felszolgálás színvonala egyaránt megelégedésére szolgált az egész társaságnak.
Az étterem mediterrán terme igazán jó lehetőséget nyújt egy elszeparált, kellemes hangulatú, gyakorlatilag minden igényt kielégítő, maradandó emlékű rendezvényhez annak ellenére, hogy igazából nem egy fényűző színvonalú helyiségről van szó. A benne lévő "mellékes" bútorok némelyike megérne egy javítást vagy cserét. A vendéglátás ár-érték arányát -figyelembe véve, hogy leginkább vidéki tapasztalataim vannak - teljesen elfogadhatónak tartom. Köszönet az étterem vezetésének, a hozzánk rendelt, minden igényt kielégíteni igyekvő felszolgálónak és persze a háttérben sürgölődő jó néhány embernek. Csak ajánlani tudom másoknak is, hogy mielőbb szerezzenek személyes, lehetőleg pozitív
tapasztalatokat.