2015. július 16.a párjával járt itt 55 Másodszor jártunk a Mini Apartmanban a párommal, nagyon kulturált környezetben teljesen korrekt apartman, tiszta, két embernek nagyon kényelmes is, klíma, alapfokú konyhai eszközök adottak, külön WC, zuhanykabin is megvan, bár ez utóbbi nem túl nagy.
Az étkezés könnyen megoldható, néhány perc sétára rengeteg kis étterem-bisztró-faloda-pizzéria található, az árazás is nagyon barátságos az esetek túlnyomó többségében, de az ételrendelés is tökéletesen működik. Autóval érkeztünk, a zárható garázs benne foglaltatik az árban, ez szintén dicséretes. A tulajdonos hölgy ezúttal is nagyon kedves és segítőkész volt. A párom nevében is mondhatom, hogy mindenkinek csak ajánlani tudjuk az egri Mini Apartmant!
Mini Apartman válasza
Kedves Vendégeink!
Örömmel olvassuk kedves, elégedett, dicsérő szavaikat. Megtisztelő, hogy közzétették pozitív véleményüket így másoknak is segítséget jelenthet a szálláshely megválasztásánál. Továbbra is szeretettel várjuk régi és új vendégeinket.
2015. július 27., Mini Apartman, tulajdonos