2023. szeptember 5.a párjával járt itt 25 Ami tetszett:
A felszolgálók és a wellness részen dolgozók udvariasak és segítőkészek. A szaunamester remekül végzi a dolgát (egy élmény a szeánszokon résztvenni). Az étteremben bőséges és változatos ételek,kedves és gyors kiszolgálás. Ami NEM tetszett:
- a beltéri medence kicsi
- foltos padlószőnyeg
- rossz hangszigetelés az ajtókon (minden behallatszik a folyosóról!
- pókháló szerűen repedezett WC kagyló (féltem ráülni! )
- NINCS úszómester,aki a medencéknél rendet tartana (étkezés,ugrálás,labdázás)
- A 4 csillagos szálloda házirendjének be nem tartatása (23 óra után üvöltözés a lobby teraszon,bömbölő zene valamelyik szobából,hajnal 1-ig tartó lármázás)
- 2 éjszakát nem tudtunk pihenni, ezen okok miatt, pedig mi pihenni mentünk
- Egy nappal lerövidítettük az ott tartózkodásunkat és meg sem kérdezték miért! - Távozáskor sem kérdezték meg, hogy hogyan éreztük magunkat. Szóval egy 4 csillagos szállodától mást várnék!
2019. október 15.a párjával járt itt 35 Nagyon tetszett a tágas,kényelmes szoba,a hasznosan megtervezett bútorzat,a tágas fürdőszoba,valamint az erkélyről történő kilátás a Balatonra és Tihanyra. Bár mi az első emeleten laktunk,a felettünk levő erkélyekről még szebb lehetett! A vacsora finom ételek garmadája volt,bőségesen lehetett választani mindenkinek kényere - kedvére,bár hiányoltam a Séf urat a pult mögül.
A reggeli a szokásos,mint minden szállodában és változatos. Az ajándék piknik kosár is remek volt. Ami borzalmas volt,az a rengetek pókháló mindenhol! A fürdőszobában pókok jöttek elő az ajtórésekből. Az erkély felől hangya inváziónak voltunk részesei,amit a takarítónő porszívózással akart megoldani,de kérésünk elővette rovarirtóját. Az elpusztult hangyákat ott hagyta! Megérkezésünkkor a szobaszéf nem működik,pedig tudták,hogy jövünk. A beltéri wellness rész kicsi és kültéritől egy udvar választja el. A bár felszolgálói kedvesek és mosolygósak voltak,ami a személyzet többi tagjáról ritkábban mondható,ami számomra meglepő. Általában a második naptól ismerősként szoktak üdvözölni,nem hogy egy hét alatt! Amin végképp meglepődtünk a párommal,hogy egy héten át néztünk egy szemmagasságban lévő,kb. 60 cm-es,vízszintesen elhelyezkedő,szürke színű PÓKHÁLÓT a tálalórész mögött! ! ! ! Távozáskor a számla kiegyenlítése után egy "Viszontlátással" köszönték meg az itt töltött egy hetet,és meg sem kérdezték,hogy "Jól érezték magukat? " "Jövőre viszontlátjuk Önöket? "
Egy szóval fizess és mehetsz!
Hotel Wellamarin válasza
Tisztelt Vendégünk, Köszönettel fogadtuk visszajelzését és a sok-sok pozitív gondolatot. Az igen aktív pókokkal igyekszünk felvenni a versenyt,mely kapcsán köszönjük észrevételét.
Köszönjük továbbá az észrevételét,mely vonatkozásában kollégánk nem érdeklődött a tartózkodás során tapasztaltakról,továbbá véleményükről, azonban engedje meg,hogy visszautasítsuk ezen elméletet, miszerint vendégeink csak "fizessenek".
Minden elutazott vendégünk számára külön kérdőív kerül kiküldésre, amennyiben e-mail címét megadta számunkra. Fejlesztéseinket is vendégigényeinkhez igazítjuk a szálloda megnyitása óta, ezt példázza a 2 újonnan kialakított liftünk is. Bízunk benne,hogy Önök is nagyra értékelték mindezt. Üdvözlettel, Hotel
2019. november 5., , Hotel Wellamarin