2014. augusztus 12.családjával járt itt 55 Családommal (7 fő) jártunk itt most nyáron, elképesztő, hogy ezek a fiúk hogy csinálják, de minden vendég percek alatt kap italt-ételt, de akkora adagot, hogy győzd megenni. A kiszolgálás első osztályú, gyors, vidám fiúk, mindenkihez volt egy-két jó szavuk is. Az árak is átlagosak. Szóval bátran ajánlom mindenkinek!
Egy a gond, hogy időben kell asztalt foglalni, mert nagy a forgalom. Szép kártyával lehet fizetni
2014. május 20.a párjával járt itt 55Már többször ebédeltünk, vacsoráztunk sőt esküvőn is voltunk itt a párommal, baráti körömmel. Nagyon hangulatos maga a környezet (barokk stílusú kastély, platánfás kerttel, szökőkúttal) finom ételek-italok, kedves kiszolgálás.
Az eszem-iszom után jól esik egy kis séta a dunaparton, vagy még hajókázni is lehet.
Mindig szívesen térünk vissza.
2014. április 17.a párjával járt itt 55A Szálloda érkezésünk napján nyitott, minden a helyén volt,
rögtön mehettünk masszázsra. A személyzet toppon volt, mindenki nagyon kedves, bármit kértünk, kérdeztünk szolgálatkészek voltak. A Szálloda elhelyezkedése nagyon jó, a fürdő közvetlen közelében, így köntösben sétáltunk át kúrálni magunkat a gyógyvízzel. Parkolás, megközelítés szuper. Bízzunk benne, hogy még visszatérünk.
2014. január 17.a párjával járt itt 552013. december 30- 2014. január 02. között voltunk itt.
Csupa jó dolog történt velünk: a szoba tiszta,kényelmes (kicsit túlfűtött, de lehet, hogy a kinti hőmérséklet miatt is tűnt melegebbnek), a személyzet kedves. Mindenki segítőkész, udvarias. Kitűnő parkolási lehetőség. Közel a várfürdő, kellemes séta a Körös mellett.
Tervezzük, hogy nyáron is ellátogatunk ide. Széplakiék
2013. szeptember 6.a párjával járt itt 55 Három nap - két éjszakát - töltöttünk itt párommal, az első nap borkóstoláson vettünk részt, felejthetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak (a pince, a bor, az eszem-iszom, a vendéglátónk jókedve, nótázása stb. ) Köszönet Marcsinak a vendéglátásért.
Eger nagyon szép város, tele látnivalóval, a váron kívül érdemes felkeresni a Termálfürdőt (igazán remek) és aki bírja menjen fel a minaretbe (igazi emberpróbáló). Szóval minden remek volt, remélem visszatérünk még ide!
2013. január 3.a párjával járt itt 55maga a hotel nagyon szép, kivül-belül
az ételek finomak
a szilveszteri buli jó volt, a zenész egyfolytában játszott változatos zenéket,
a kiszolgáló személyzet toppon volt, kivéve a tulajdonost (férjet), kinek modorán kellene egy kicsit változtatni, mert nem vendéglátós tipusú - elég gorombán szólt be egy-egy vendégnek (Ők nem biztos, hogy újra eljönnek), a recepcióst is előttünk oktatta (emiatt mi voltunk zavarban), szóval nem igazán a vendégek voltak az elsők nála, a feleség (Lídia) Ő már inkább barátságosabb volt, csak alul maradt a férjnél.
az ajánlatban szerepelt a wellenss részlet használata is térítésmentesen, a helyszínen kiderült, hogy napi 1500,- ft/fő a használati díj, a szaunna nem működött