Szetrea

Szetrea adatlapja

3Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.09.24
Utoljára itt2024.06.08

Néhány kiemelt értékelés

2024. május 5.egyedül járt itt
Jó elhelyezkedésű szálloda. Elsősorban túrázóknak ideális, hiszen innen számos túraútvonal elérhető. A szobák kényelmesek. A tisztasággal nem volt gond. Étkezésként helyben csak reggeli igényelhető, ami kiadós és friss minden reggel. Vacsora a szomszédos Mátrafüreden lehetséges, ami drága, de finom.
Felhasználó fényképei:
4 Évszak Hegyihotel Mátraháza - 4 Évszak Hegyihotel Mátraháza - 4 Évszak Hegyihotel Mátraháza - 4 Évszak Hegyihotel Mátraháza - 4 Évszak Hegyihotel Mátraháza - 4 Évszak Hegyihotel Mátraháza -
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2013. szeptember 24.családjával járt itt
Szép hotel, közel van a gyógyfürdőhöz, a wellness-részlege kifejezetten tetszett. A pezsgőfürdőben a legjobb, hogy a működése gombnyomással indul, nem kell arra várni, hogy mikor indul be. A trópusi élményzuhany kifejezetten tetszett. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A ételválaszték reggeli és vacsora alkalmával is bőséges és jó minőségű volt.
Kiváló 2017. március 20.a párjával járt itt
Pozitívum:
- készséges és kedves személyzet;
- kiemelkedően jó ételek. A reggeli bőséges és finom. Rendkívül finom vacsora. - kényelmes és nagy szobák
- szép környezet, jó elhelyezkedés, jó program lehetőségek
Negatívum:
- a wellnessbe az úszómedence víze hidegebbnek tűnt, mint a kiírt 26C.