2017. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 25 Nagyon nagy csalódás volt a hely nekem és kis családomnak. . . szombat este a teltházas őrületbe csöppenvén kaptunk még épphogy bent a jó melegben a sarokban egy foltos terítős ételmaradékos kis sarkot. . . sebaj a kedves pincérhölgy komenzálta a kuplerájt.
Rendelés után 1h 10 perc altt sikerült mindent egyszerre kihozni (telt ház tele a konyha rendelésel várni kell oké semmi gond )és kezdődött életem egyik legrosszabb gasztoutazása :hideg tejszínes bodzás körteleves gyermeknek,egy kanál után rámpillant és közli nem kell. . . majd apa megeszi . . énné az hogy állott hűtőíze volt egy dolog de a levesben lévő tejszín (nem a hab a tetején) igen igen savanyú volt. . . ehetelen. Harcsapaprikás túróscsuszával :a csúsza egész jó volt de a hal már nem igazán talán nem is párolva volt olyan volt mintha túlsütötték volna száraz íztelen és a mártást ajánlom a főnökúrnak is kostolóba Paprikás mártás ez nem tudom mi volt de az biztos nem . . . sebaj majd a kacsamájjal töltött borda krumplipürével és párolt zöldségekkel :a borda tudtommal csontos húst takar ez karaj filé volt . . mindegy is jó is lehetett volna ha a kacsamáj nem keserű benne az epe mardékoktól. . a köret ezekhez képest isteni volt . . a tejfölös ubisali is kb 3 napos lehetett olajos állott fokhagymával a tetején . . . szomorú ez van ha beindul a daráló. .