2016. augusztus 28.a párjával járt itt 55Hangulatos hely. A felszolgálók kedvesek,barátságosak. Egy hét alatt négyszer jártunk náluk. Az ételek nagyon finoman voltak elkészítve, és óriási adagokat adtak,a felét mindig elcsomagoltattuk és magunkkal vittük. :D A kiszolgálás viszonylag gyors. Az abrosz mindig tiszta volt. Ami kicsit zavart az a tv, de összességében csak ajánlani tudom mindenkinek. :)
2016. augusztus 28.a párjával járt itt 15 Amikor bementünk a recepción senki nem volt. Egyetlen felszolgáló volt, aki megérkezésünk után pár perccel érkezett meg "valahonnan". Az asztalon az abrosz foltos volt. Minősíthetetlen ételt kaptunk. Vajban párolt póréhagymás burgonyát rendeltem rántott hússal. Az egész íztelen volt, a póréhagyma nyers.
Díszítésnek egy szelet narancsot tettek a tányér szélére, amiből belefolyt a lé az ételbe, "csodás" ízorgiát okozva ezzel. (Hagymás narancsos krumpli :P). Úgy vagyok vele, ha rosszat akarok enni, otthon maradok és főzök. :D Bár ennél még én is jobbat készítek. A párom "burgonya ropogóst" rendelt, utóbb kiderült ügyesen készítik el a mirelit burgonyakrokettet. :/ Szerintem a kiszolgálás, az ételek minősége és az adagok nagysága nem arányos az árral. Nem elég, hogy éhesek maradtunk, de még a hasunkat is elcsaptuk. A felszolgálóról csak annyit említenék meg, hogy életuntan, faarccal hozta az ételeket. Úgy gondolom, azért megy az ember nyaralás alatt étterembe, hogy végre kicsit lazítson, és jól érezze magát. A jeges csapvizet pedig nem részletezem inkább.