2013. június 23.családjával járt itt 45 Eddig is ( és remélem a jövőben is ) előszeretettel választottuk kisebb üzleti megbeszélések, ebédek helyszínéül, de a családdal és barátokkal is már többször gyakran jártam itt, hiszen évek óta jó minőségű, finom ételekkel, tisztasággal, és udvarias kiszolgálással várja ez a hely a vendégeit.
Nyugodt szívvel merem ajánlani ezt a helyet bárkinek, aki kellemesen egyszerű környezetben szeretne enni egy jót.
2013. június 23.a párjával járt itt 45 Ha éppen Sopronban ér az ebédidő ez az egyik olyan hely ahol szívesen töltünk el egy ebédet, mivel délben nagyon finom, laktató, és mindemellett változatos menük közül választhatunk. Ha az ember meg nem menüt szeretne enni akkor is finom ételekkel, és kedves előzékeny pincérekkel, jó kiszolgálással találkozik.
Igazából csak ajánlani tudom a helyet bárkinek, bármilyen alkalomra, legyen az "csak egy" menüebéd, vagy egy családi vacsora.
2013. június 23.családjával járt itt 45 Bár a hely külseje és belseje nem túl modern, sőt inkább 70-80-as évek beli, viszont ezt nagyon nagy mértékben ellensúlyozza hogy az értelek mindig nagyon finomak, frissek, és a kiszolgálás is nagyon kedves, előzékeny.
Sok-sok éve ugyanazok az ételek és ugyanazok a pincérek, de ez nem baj, inkább talán ez adja meg azt hogyha az ember biztosra akar menni és egy tényleg jó inkább hagyományos ételt enni akkor ez a cím bármikor bátran választható!
2013. június 23.a párjával járt itt 25 Nagyon megleptek az előttem véleményt írók tapasztalatai, mivel én/mi nem csak ilyen pozitív élményekkel távoztunk a helyről. Ami biztos hogy maga a környezet nagyon szép, nagyon jó, és nagyon hangulatos, viszont sajnos erre sötét árnyékként vetül egy-két negatívum.
Leszögezném hogy ettünk mi ott már nagyon jót, és nagyon finomat is, viszont saját magam illetve a baráti kör szintén negatív tapasztalatai után már ca. 1 éve hanyagoljuk a helyet. Negatívumok:
- lassú, trehány kiszolgálás
- nem azt kaptuk többször amit rendeltünk
- mosatlan (élő) saláta
Pozitívumok:
- Szép és hangulatos környezet
- Modern kialakítás
2013. június 23.barátokkal járt itt 55 Nagyon finom, és jól elkészített ételek, hideg és finom sörök, udvarias, előzékeny kiszolgálás egy tiszta és hangulatos étteremben. Kell ennél több? Nekem biztos hogy nem, ezért előszeretettem látogatjuk már hosszú-hosszú évek óta, és SOHA nem okoztak csalódást.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, egy egy finom ebéd vagy vacsora elfogyasztására vagy egyszerűen csak egy baráti sörözésre!