2014. július 1., csoporttal járt itt 55Véletlenszerűen választottuk a netről, esztergomban voltunk és megéheztünk.
Telt ház volt,de kb 5 perc alatt asztalt varázsoltak,még le sem ültünk és már jött a pincér.
Az átlagos éttermi kiszolgáláshoz voltunk szokva,így nagyon meglepett minket hogy a rendeléstől számítva 10-15 perc alatt megkaptuk az ételünket. Gyönyörű,ízléses és nagyon finom volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2014. május 29.gyerekekkel járt itt 55Az ételek isteniek,és bőségesek. Ami nem tetszett:a játszótér használhatatlan,a "benti játszósarok" 1 m2:-(((2 éves gyerekkel nem túl ideális. A masszázs isteni volt,tökéletes áron.
A medencék szintén csodásak. A személyzet nagyon figyelmes volt,mindent rögtön megoldottak.
Pihenésre kiváló hely! Összességében nagyon jól pihentünk!
2013. szeptember 24.gyerekekkel járt itt 55 Útban Balatonboglárra tértünk be a csárdába ebédelni. Nagyon hangulatos kis hely,tetszett a sok "kis falusi házikó". Ami elgondolkodtatott,az a pókhálók sokasága volt. Végül betudtuk annak,hogy ezt kívánja meg a hely jellege,és nem a takarítónő hanyagságáról van szó:-)) Az ételek nagyon finomak,és megfelelő volt a mennyiség is.
Az ár érték arányt is jónak találtuk. A kiszolgálás kedves volt,bár az etetőszék letisztításáért külön kellett szólnunk. Összességében nagyon jó hely,finom ételekkel,viszonylag gyors kiszolgálással.
2013. szeptember 22.gyerekekkel járt itt 55 Fenomenális! ! ! Tökéletesen ki tudtunk kapcsolódni,1 és 17 éves gyermekünkkel. A kiszolgálás tökéletes volt,akár a takarítószemélyzetről,akár a recepcióról volt szó. Az ételek minősége és mennyisége tökéletes. Teljesen bababarát szálloda,csak ajánlani tudom mindenkinek.
Felejthetetlenül csodás volt kinn a hófödte táj,miközben a forró vízben lubickoltunk:-)))
2013. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 25 A kiváló ár-érték arányon azt értem,hogy a fizetett összegért maximális kiszolgálást kaptunk,ám minősíthetetlen volt a szoba! -Aludni nem lehetett. mert nem volt sötétítőfüggöny. -Annyi falevél és kosz volt az ablakpárkányon-belülről,hogy alig lehetett kinyitni, kívülről több éves pókháló takarta.
-A "frissen húzott" ágynemű csupa porcica és kosz volt. -Tv-t kérnünk kellett,mert épp nem volt a szobához(de itt jegyezném meg,hogy 10 perc alatt kaptunk,újabb kaució fejében)
-A szállodában többnyire diákok dolgoznak,ennek ellenére kedvesek és jó problémamegoldó képességgel szolgálják ki a vendégeket. -A közvetlen vízpart pozitív,ahogy az is hogy bőven van nyugágy,bár a kinti játékokat nem ártana már felújítani. Összességében az ár a szoba minőségéért NAGYON MAGAS! Viszont az étkezés jól szervezett,ízletes és elegendő. A kiszolgálás valamelyest kompenzálta a szállás nyújtotta hiányosságokat,de annyira nem hogy bárkinek ajánlani merném:-((
Szerencsénkre pont kezdődött a boglári szüreti fesztivál ,így ott töltöttük napjaink nagy részét. ÓRIÁSI CSALÓDÁS,NULLA PIHENÉS,röviden így jellemezhetném a nyaralásunkat.
2013. július 31.gyerekekkel járt itt 55 2013 júliusában töltöttünk el 1 hetet 18 hónapos kisfiunkkal. CSODÁLATOS volt minden,csak ajánlani tudom mindenkinek. Tiszta,igényes apartmanok,kedves alkalmazottak. (Itt emelném ki,hogy kedveskedtek a vendégeknek kemencében sült rakott burgonyával,amit az igazgató személyesen készített,és szervírozott).
A tisztaság kifogástalan,a medencék,a játszótér és a park csodálatos. Biztosan ajánlani fogjuk,és visszatérünk. Szigli család