2017. augusztus 13.barátokkal járt itt 55 Korábbi Szalajka-völgyi kirándulásunk alkalmával találtunk erre a csodás környezetben lévő szállásra. Ekkor elhatároztuk, eltöltünk itt néhány napot. Mivel a WAZE még nem ismerte ezt a helyet, elég nehezen találtuk meg a honlapjukon a GPS koordinátákat. Utána már könnyen idehozott bennünket.
Pihenésre, kikapcsolódásra nagyon jó választás volt a Villa Negra. Enyhén idehallatszik a Szalajka patak csobogása, mindenhol madarak repkednek, mókusok ugrálnak. Nagyon jó az elhelyezkedése. Erdei túrázásra nem sok lehetőség van, közel van a Fátyol-vízesés és Szilvásvárad sincs messze gyalog. Közben sok látnivaló akad. Egy hetet töltöttünk el ebben a csodás környezetben, minden napra jutott valami új látni és látogatni való. Utána pedig, felüdülés volt a szállás mögötti fűtött medencében való lubickolás. A medencét és a szaunát fával fűtik, aminek a füstjéből egy kevés néha beszállingózott a szobába. Ezt az egyetlen zavaró dolgot a kémény megmagasításával kiküszöbölhetnék. Köszönet a személyzetnek, akik mindvégig nagyon kedves, udvarias és segítőkészek voltak. Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak, a szakácsoknak köszönhetően. Minden kérésünket, kívánságunkat teljesítették. Nem bántuk meg, hogy idén a Villa Negrát választottuk nyaralásunk helyszínéül. Ajánlom másoknak is, akik egy csodás környezetben elhelyezkedő, erdei szállásra vágynak.
2015. november 22.a párjával járt itt 55 Már többször voltunk nyaralni a Patrícia Panzióban. Mindig jól éreztük itt magunkat! Mindig, minden kívánságunkat teljesítették a nagyon kedves és barátságos fiatal pár, Patrícia és Imre. Nagyon elégedettek voltunk a szállással. Kényelmes, tiszta szoba várt mindig minket. Finom, bőséges a reggeli és a vacsora.
Rövid sétával minden könnyen, hamar elérhető. A fürdő is kocsival pár perc. Ajánlom egyedül nyaralóknak és családosoknak is.