2016. december 25.gyerekekkel járt itt 55Két gyermekkel érkeztünk. A szoba,konyha jól felszerelt. A fürdő,a szauna kiválló. Az étteremben az ételek finomak voltak. Egyedül a lift van furcsán beszerelve,mivel mindenhol fél emeleten áll meg. Rengeteg idős vendég volt a szállodában ,akinek lépcsőztetni kell a bőröndjét. Jól éreztük magunkat,megyünk máskor is. Köszönjük!
2013. április 15.a párjával járt itt 45 Ebben a szállodában már 4,5 alkalommal jártunk-Tavaly voltunk utoljára-a hungest Most érdemes. hu keretében. Ezt az akciós árat megérte. Az ételek finomak,a szoba kényelmes. fogasok sehol nincsenek-egy szállóban sem-ott nem lakik az ember. Ami nagyon kellemetlen volt az udvaron a másik szálloda építése-/ami már nyitva van.
/De ugye a parkolás! ! -az is nehézkes és drága. Meggy szinű autónk van-de nem látszott a szine a portól-ami a parkolás alatt kelettkezett,kiállni se lehettt igazán-akkor rakták a térköveket. A divatbemutató jó volt,a zene a bárban jó volt. Lehtőséget kaptunk a Hélioszban fürdésre-és ott is végig az utcát csinálták-bontották az aszfaltot-fúrtak-tehát ebben a 4 napban csend,nyugalom nem volt körölüttünk. ! ! Szerencsére nem előszőr jártunk itt,mert különben az utolsó tapasztalatok alapján többet NEM menénk. Nagyon szertünk Hévizen lenni. Imádjuk a milliőt,az embereket,a termelői piacot. a zenés táncos helyeket! Reméljük hamarosan eljutunk megint. köszönjük!
2013. április 15.a párjával járt itt 55 Kétszer jártunk a szállodában. Az Étterem gyönyörű. Nagyon boldog vagyok ilyen gyönyörű helyen járhattam. Az étek finomak. A zongorista aranyos! bácsi. A fürdőben is nagyon jól éreztük magunkat azért is mentünk el ismételten. A lealkudtuk. hu-keresztül mentünk-ezt az árat maximálisan megérte.
Amit kifogásolok-a tv csatornák nem a MAGYAR emberekre orientálódnak-igaz nem tv-ni megyünk de mégis. ! Egyik alkalommal belecsöppentünk egy önnáló előadó estbe-nagyon jó volt-váratlan-tartalmas! 2011. szeptemberben-és 2012-tavaszán jártunk itt! Köszönjük.
2013. április 15.a párjával járt itt 35 Három éve jártunk a szállodában,sajnos mindíg emlékezni fogunk rá. Úgy gondolom a szálloda családi vezetés alatt áll,és a szervezést még igen csak tanulniuk kell. A pincében a boros -disznótoros nagyon jó volt. Ez a pozitívum. A szilveszter nyögve nyelősen ment-sok minden elfogyott. Másik szintől hozzák az ételt telefonon beszélik meg-borzalom,idegesítő.
! ! A parkolás-kriminális-a férjem már az első pillanatban összeveszett egy vendéggel,mert NINCS parkoló,a terasz rész jégpálya-életveszéjes! A fürdő szép-a víz hideg,a szauna hideg. Tehát ez a rész élvezhetetlen-meradt a városi séta,és a boros pince látogatás. De ne hogy azt gondolják,hogy mi a borok miatt mentünk-mi a vizeket, wellneseket szertjük. Ez egy nagy csalódás volt-soha többé nem megyünk oda! !
2013. április 15.gyerekekkel járt itt 55 Mi már nagyon sokszor jártunk ebben a szállodában-igaz elmúlt 4 év kimaradt. Most a hungest akció keretén belül eltudtunk menni az egyik unokánkkal. Sok változást tapasztaltunk-pozitívan. A belső fürdő részleg teljesen megújjult. A nyitva tarás különösen tetszett. A szállodát ismertük már, -ami kifogásolható,hogy a pótágy nagyon kemény és kényelmetlen.
Csak a férjem tudott rajta aludni! ! Egyébbként csalódást nem okozott a szálloda-azt kaptuk amit vártunk. Köszönjük.