2013. augusztus 13.a párjával járt itt 55 Erdő és puszta határán, gyönyörű környezetben elrejtve, mégis a legnagyobb luxusban tölthettünk el néhány felejthetetlen napot kedvesemmel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne kellemesen kikapcsolódni akár aktívan, akár passzívan, egyedül, párban, vagy a családdal.
Aki a hagyományokhoz ragaszkodik, az választhatja a fényűző hotel helyett a luxus tanya szobáit is. A hotelben található Fenyves vendéglőben pedig királyi kiszolgálásban lesz részük s a legjobb, gyakran a tanyáról származó alapanyagokból elkészített bőséges és ínycsiklandó fogások közül bármelyiket is választja majd, az garantáltan maradandó gasztronómiai élmény marad. Mindenhová igényes anyagokat válogattak, hogy semmi se zavarja a kényelmet, a barátságos személyzet bármikor és bármiben rendelkezésre áll. A welness és egyéb szolgáltatásokban is mindenki megtalálja a számára legpihentetőbbet. Kívánom, hogy ezt a varázslatot legalább egyszer mindenki élje át! Sok szeretettel ajánlom! Igazán kipihentük magunkat és teljesen feltöltődtünk. Reményeink szerint minden évben visszatérünk majd! ;)
Erdőspuszta Club Hotel válasza
Kedves vendégünk!
Nagyon szépen köszönjük a dicsérő szavakat. Örömmel tölt el minket, ha vendégeink elégedettek a szolgáltatásainkkal és ha maximálisan hozzá tudtunk járulni a felhőtlen kikapcsolódáshoz.
Sok szeretettel várjuk vissza Önöket!
Köszönettel :
Az Erdőspuszta Club Hotel**** és csapata nevében